Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike

大雲之前唔係話要改本名咩? 宜家其實點? 不過都係鍾意叫佢金鐘雲

大雲黎講...我覺得佢鳩up 多啲
同埋金鐘雲好好聽

好似話唔改啦喎.....

改左啦(?) 佢好似都係俾雲媽改完名事後先知 但啲人仲係大雲大雲咁叫姐

同埋金鐘雲好好聽

改左啦(?) 佢好似都係俾雲媽改完名事後先知 但啲人仲係大雲大雲咁叫姐

傻傻分不清
不過咁多年真係改唔到口
本命圭賢報到

尋晚聽翻赫海啲歌⋯⋯ 佢地點解可以夾得咁完美

圭飯
因為佢哋係最好嘅拍檔天造地設

趁呢幾年儲翻啲錢嚟進貢俾佢地

同埋金鐘雲好好聽

傻傻分不清
不過咁多年真係改唔到口

表示完全記唔到佢新改個名
本命圭賢報到

圭飯

好懷念以前賣腎咁追佢地

圭飯

好懷念以前賣腎咁追佢地

趁佢地入左伍仲可以成日去旅行
但出返黎出牒又出巡

Btw我短期之內都唔會再改名架啦

大雲

大雲之前唔係話要改本名咩? 宜家其實點? 不過都係鍾意叫佢金鐘雲

同埋金鐘雲好好聽

之前話佢媽媽已經幫佢改咗 都唔知係咪真 喺微博睇番嚟
但係嗰陣時好似一堆人話佢改名就脫飯
本命圭賢報到

圭飯

ATM

圭飯

好懷念以前賣腎咁追佢地

但出返黎出牒又出巡

mola mola 賣腎買碟

同埋金鐘雲好好聽

傻傻分不清
不過咁多年真係改唔到口

表示完全記唔到佢新改個名

唔知咩勳……?

Btw我短期之內都唔會再改名架啦

大雲

同埋金鐘雲好好聽

之前話佢媽媽已經幫佢改咗 都唔知係咪真 喺微博睇番嚟
但係嗰陣時好似一堆人話佢改名就脫飯

原來有絲打後面講咗

好懷念以前賣腎咁追佢地

但出返黎出牒又出巡

mola mola 賣腎買碟

1月又有樂天fm 曹圭賢又出日專
本來仲好期待SJ全體回歸之後會唔會有機會一齊上running man 而家冇啦
本來仲好期待SJ全體回歸之後會唔會有機會一齊上running man 而家冇啦

Rm後期都唔好睇啦
不過真心想睇佢地全體上節目 一定嘈到仆街
好鍾意以前初出道果陣既團綜 人體探險隊啊 仲有之前有個節目唔記得左咩名有兩個鬼妹果個都好好睇

Rm後期都唔好睇啦
好鍾意以前初出道果陣既團綜 人體探險隊啊 仲有之前有個節目唔記得左咩名有兩個鬼妹果個都好好睇

諗起金希澈話人地Dog

Rm後期都唔好睇啦

諗起金希澈話人地Dog

full house
留名!

Rm後期都唔好睇啦

諗起金希澈話人地Dog

full house

佢做到好似英文好差咁
但明明佢英文應該唔錯
我都算係好早的飯,應係06年,仲讀緊小六,翻鄕下睇快樂大本營的時候,睇到韓庚和始源個集之後就勁迷sj, 但韓庚走左之後開始無咩留意佢地。
最近突然又好想知佢地最近點
留名
留名

赫海飯!!
我都算係好早的飯,應係06年,仲讀緊小六,翻鄕下睇快樂大本營的時候,睇到韓庚和始源個集之後就勁迷sj, 但韓庚走左之後開始無咩留意佢地。
最近突然又好想知佢地最近點

哇~~真係好早
可以多啲同我哋交流呀
留名

赫海飯!!

一睇就睇得出
近排睇返佢地玩倒水玩到發脾氣個集強心臟真係堅好笑但其實又好感動 仲記得個場live我睇住直播都feel到有嘢 仲驚到半死 後尾件事講清楚先知原來咁on9
近排睇返佢地玩倒水玩到發脾氣個集強心臟真係堅好笑但其實又好感動 仲記得個場live我睇住直播都feel到有嘢 仲驚到半死 後尾件事講清楚先知原來咁on9

我都有睇個live 本身已經好一頭霧水 點解氣氛咁奇怪 東海就笑得好燦爛 但係赫宰個樣勁黑
強心臟嗰度我睇咗超多次 真係好嬲又好笑
最鍾意睇佢哋講鬧交 睇得出佢哋有幾小朋友
而且係真係放低咗件事先至可以咁坦率咁講出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞