Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
原來已經有41個正皮
倒數器
神童:2016.12.23 D-1
晟敏:2016.12.30 D-8
赫宰:2017.07.12 D-202
東海:2017.07.14 D-204
始源:2017.08.18 D-239
厲旭:2018.07.10 D-565

終於有一個返嚟啦!!
圭飯報個道 其實以前中學個時追suju追到日日睇佢地d綜藝聽佢地d歌...依家除左去super show同買碟就冇左動力去追
當年身邊一大班紅家飯一齊吹水
依家淨係一個人
當年仲迷賢敏迷到傻左
其實真係知係兄弟情
佢地結婚冇問題架喎
不過可唔可以處理得成拿事好d
有冇絲打同樣係咁諗?
圭飯報個道 其實以前中學個時追suju追到日日睇佢地d綜藝聽佢地d歌...依家除左去super show同買碟就冇左動力去追
依家淨係一個人
當年仲迷賢敏迷到傻左
其實真係知係兄弟情
佢地結婚冇問題架喎
不過可唔可以處理得成事好d
有冇絲打同樣係咁諗?

成件事好d...
依家淨係一個人
當年仲迷賢敏迷到傻左
其實真係知係兄弟情
佢地結婚冇問題架喎
有冇絲打同樣係咁諗?

成件事好d...

圭飯 我一開始都係賢敏先
我都係咁諗呀 結婚係正常嘅事嚟
佢哋都冇可能一世都自己一個咁孤單
但係晟敏真係處理得唔太好…
依家淨係一個人
當年仲迷賢敏迷到傻左
其實真係知係兄弟情
佢地結婚冇問題架喎
有冇絲打同樣係咁諗?

成件事好d...

同意呀 真係處理得唔好
係suju大吧潛水嘅時間有見過一個post係敏飯問敏媽對佢要結婚依件事嘅睇法
睇樓主話敏媽都好尷尬咁講話其實大家都係覺得敏都係服完兵役後先結好d
依個都算啦...個陣未認拍拖嘅時候
路過的一隻吧有貼過一個韓國私生飯嘅爆料
利申:我唔肯定係咪真
講結婚個part我唔講啦
真係有一part講事業嘅就話有個當紅組合嘅成員演音樂劇之後話想退出組個組合d人就話係敏
個陣個心真係好灰
我算半個kry同suju音飯..敏當時係我第二個本命
真心好難受
同紅家fd講起晟敏依個爆料時
個fd都話對晟敏嘅印象差左..話好難相信
更何況藍家人

成件事好d...

同意呀 真係處理得唔好
係suju大吧潛水嘅時間有見過一個post係敏飯問敏媽對佢要結婚依件事嘅睇法
睇樓主話敏媽都好尷尬咁講話其實大家都係覺得敏都係服完兵役後先結好d
真係有一part講事業嘅就話有個當紅組合嘅成員演音樂劇之後話想退出組個組合d人就話係敏
個陣個心真係好灰
真心好難受
更何況藍家人

仲有櫻花妹都有追問過敏媽
點解要急全呢個時候要結
當時敏媽都覺得當完兵先比較好
但女方家庭堅持
最後佢地都係結

同意呀 真係處理得唔好
個陣個心真係好灰
真心好難受
更何況藍家人

點解要急全呢個時候要結
但女方家庭堅持
最後佢地都係結

個陣個感覺係條女同屋企人趕住嫁出去
係驚死李晟敏會唔要佢咁
敏岩岩入伍之後 條女上節目不停自爆 好撚黑人憎
真係好想屌7條女

同意呀 真係處理得唔好
個陣個心真係好灰
真心好難受
更何況藍家人

點解要急全呢個時候要結
但女方家庭堅持
最後佢地都係結

係驚死李晟敏會唔要佢咁
真係好想屌7條女

咁應該係櫻花妹問敏媽架啦
唔好意思我唔太記得...可能大吧都只係翻譯啦

個爆料有講話點解要趕住嫁
睇到都心up
如果個私生飯講嘅係真嘅..而個主角又真係敏嘅話
作為女仔...我覺得女方家人冇錯
不過作為suju飯..真係唔想個主角係敏

點解要急全呢個時候要結
但女方家庭堅持
最後佢地都係結

係驚死李晟敏會唔要佢咁
真係好想屌7條女

咁應該係櫻花妹問敏媽架啦
唔好意思我唔太記得...可能大吧都只係翻譯啦

個爆料有講話點解要趕住嫁
睇到都心up
如果個私生飯講嘅係真嘅..而個主角又真係敏嘅話
作為女仔...我覺得女方家人冇錯
不過作為suju飯..真係唔想個主角係敏

我果時都好迷賢敏
而且本命就係李晟敏 聽到結婚既消息真係接受唔到...
雖然而家無以前咁迷suju 都爬左去第2家
但我心目中永遠留左個位比佢地
Wuli 神童今日退伍喇
Wuli 神童今日退伍喇

退咗啦特哥去咗接
2016_12_23歡迎童童回家
下星期到敏敏回家啦
下星期到敏敏回家啦

各位ELF聖誕快樂!
各位ELF聖誕快樂!

聖誕快樂~~
merry christmas!!
메리 크리스마스!!

金鐘雲
https://telegram.me/Yerinb
入grp找我

輕輕一推
入grp找我

輕輕一推

岩岩add左 特登down telegram落尼
入grp找我

輕輕一推

岩岩add左 特登down telegram落尼

等你噢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞