Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
等緊赫海,唔知圭賢入伍前會唔會好似赫海咁嚟香港開show 咧?赫海嗰個有睇⋯好正

圭賢話佢係韓國釜山既solo con係入伍前最後 無打算會有tour 不過$m呢間野會唔會反口要佢入伍前都要搾乾我地就唔知喇

圭17年1-3月又日巡

之前好似話想亞巡 但係唔知因為咩原因所以冇咗
我都好想係佢入伍之前再見下佢 我報咗交流團之後先知kry嚟
好在有去睇到super camp
飯咗6年幾
初心特 本命特海
真係好鐘意佢地

想知上面講嘅公廁係邊個
我當年中學歌唱比賽跳sorry sorry
依家諗返起究竟哪來的自信
06年開始飯到12年無再留意 見到入黎睇睇,原來佢地都入晒伍
利申:當年鍾意赫海
我當年中學歌唱比賽跳sorry sorry
依家諗返起究竟哪來的自信

青春就是這樣
飯咗6年幾
初心特 本命特海
真係好鐘意佢地

想知上面講嘅公廁係邊個

hello 特海又係好正
邊度講嘅公廁?
06年開始飯到12年無再留意 見到入黎睇睇,原來佢地都入晒伍
利申:當年鍾意赫海

hello 有緣入嚟 睇下可唔可以重拾你嘅熱愛
飯咗6年幾
初心特 本命特海
真係好鐘意佢地

想知上面講嘅公廁係邊個

邊度講嘅公廁?

呢到嘅公廁應該得一個
飯左七年
係亞視國際台睇pop in seoul
見到播sorry sorry answer
一見到曹圭賢
完全一下就比佢迷左入坑
之後瘋狂search佢地啲綜藝睇
十幾個痴線佬做啲野笑到
人體探險隊好正 有笑有淚
呢兩年佢地靜左啲 轉左會飯左叉蛋pcy一排(我錯 )
但肥仔圭solo依然有支持
賢旭係真愛
雖然知道金先生好鐘意打機
但洗唔洗用咁大部電視呀
飯咗6年幾
初心特 本命特海
真係好鐘意佢地

想知上面講嘅公廁係邊個

邊度講嘅公廁?

呢到嘅公廁應該得一個

應該話elf會憎既公廁都係得……
飯左七年
一見到曹圭賢
完全一下就比佢迷左入坑
十幾個痴線佬做啲野笑到
賢旭係真愛

人體探險隊真係入坑必睇
雖然知道金先生好鐘意打機
但洗唔洗用咁大部電視呀

佢將所有錢都用曬落去打機而唔係追女仔
飯左七年
一見到曹圭賢
完全一下就比佢迷左入坑
十幾個痴線佬做啲野笑到
賢旭係真愛

人體探險隊真係入坑必睇

仲有至親筆記呀

@有志不在年糕
hani.co.kr新聞:10日下午,Super Junior成員强仁在鐘路區集會現場自费購買暖貼分發給市民。
路人INS:今天顺路看到強仁給市民分發暖貼真的很感動,真人比照片要帥太多了!

cr.SUPER JUNIOR ELF FOREVER LOVE facebook page

終於見到強爸
飯左七年
一見到曹圭賢
完全一下就比佢迷左入坑
十幾個痴線佬做啲野笑到
賢旭係真愛

人體探險隊真係入坑必睇

仲有至親筆記呀

@有志不在年糕
http://hani.co.kr新聞:10日下午,Super Junior成員强仁在鐘路區集會現場自费購買暖貼分發給市民。
路人INS:今天顺路看到強仁給市民分發暖貼真的很感動,真人比照片要帥太多了!

cr.SUPER JUNIOR ELF FOREVER LOVE facebook page

終於見到強爸

終於見人......QAQQQ

@有志不在年糕
http://hani.co.kr新聞:10日下午,Super Junior成員强仁在鐘路區集會現場自费購買暖貼分發給市民。

終於見到強爸

以前週年段片無佢好唔開心
終於有消息

@有志不在年糕

終於見到強爸

終於有消息

希望啲人對佢好感度會升返啲

@有志不在年糕

終於見到強爸

終於有消息

佢好似有發ig 就算圭賢solo 出嘅時候都有發㗎
但係應該佢一發就有人鬧 又或者佢好驚 所以佢好快就delete咗
雖然酒駕係佢錯 但見返佢又好似啱啱退伍返嚟咁閃縮就好心痛
其實希徹係咪搞基 咁耐都唔溝女 唔計之前節目個台灣妹真係無咩傳聞
其實希徹係咪搞基 咁耐都唔溝女 唔計之前節目個台灣妹真係無咩傳聞

可以睇返佢同閔京勛一齊上個套taxi 大概係話同佢有拖拍會同公司講 如果對方係女藝人就會向對方公司單聲先 等大家都有定打算 萬一真係俾人爆左出黎 無條件話係金希澈自己對女方有意等等等 唔太記得佢講咩喇 得閒睇返條片 好男人好好仔好man

可以睇返佢同閔京勛一齊上個套taxi 大概係話同佢有拖拍會同公司講 如果對方係女藝人就會向對方公司單聲先 等大家都有定打算 萬一真係俾人爆左出黎 無條件話係金希澈自己對女方有意等等等 唔太記得佢講咩喇 得閒睇返條片 好男人好好仔好man

161122 tvN 現場脫口秀TAXI 搵唔到youtube中字link

161122 tvN 現場脫口秀TAXI 搵唔到youtube中字link

我記得之前見過有個飯講 佢話希大真係好神奇 佢同女仔一齊呢 大家唔會覺得佢同女仔有緋聞 但佢同男仔一齊呢 大家又唔會覺得佢係gay

我記得之前見過有個飯講 佢話希大真係好神奇 佢同女仔一齊呢 大家唔會覺得佢同女仔有緋聞 但佢同男仔一齊呢 大家又唔會覺得佢係gay

佢咁樣可以又有男fans又有女fans 不過佢咁樣唔錯 好鍾意睇佢同男人啲化學反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞