Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
冇人既

金鐘雲套電視劇"voice" 14號就開播
著制服真係好L型

補一張制服圖

祝好收視啊!

唔知點解諗起海海套神的測驗

同一間電視台拍架......

當年為咗海海 三季神的測驗預先煲哂
呢間電視台嘅出品都唔錯
冇人既

here
呢兩日金唱片又諗返起以前一班人捕住個直播等公布左之後喊到仆街咁大家上各大社交網站報喜
呢兩日金唱片又諗返起以前一班人捕住個直播等公布左之後喊到仆街咁大家上各大社交網站報喜

金唱片 我真係超記得佢個次黑幕 傷盡每個藍家人嘅心

已經唔想睇...
今年票都唔鬼投 大雲有提名都係咁話...
黑幕個啲片我一直都冇睇過...
然而我都唔想睇 見到佢地個個唔開心 會好心up
仲有金鐘雲非你不可個獎
講起好想喊

已經唔想睇...
仲有金鐘雲非你不可個獎
講起好想喊

冇人撐腰係咁
明明有實力
新西遊記好好笑
新西遊記好好笑

宜家成日好想佢快出新
新西遊記好好笑

宜家成日好想佢快出新

圭賢個肉背
https://youtu.be/LGQlotXQgTM

大雲同seulgi既SM station
聽晚就出歌啦
晟敏
班仆街點先原諒佢
晟敏
班仆街點先原諒佢

晟敏
班仆街點先原諒佢

又係月經post
無計 佢係依件事既處理手法太差
佢揀同個咁既人結婚依個解決方法足以比人針成世
其實有時懷疑佢地啲眼光係咪真係差成咁
晟敏
班仆街點先原諒佢

又係月經post

佢岩岩寫左blog
聽日就係第一個公開日程 好驚

已經唔想睇...
仲有金鐘雲非你不可個獎
講起好想喊

冇人撐腰係咁
明明有實力

以前就得個垃圾mkmf即係而家既mama黑幕分豬肉獎
慢慢到有公信力金唱片都黑埋一份
真係墮落哂
有冇人會去睇圭賢solo con
買到飛但搵唔到人幫我俾錢
https://youtu.be/nyxPfDzSnmE

未訓就去聽歌啦
晟敏
班仆街點先原諒佢

又係月經post

好似得神童眼光好啲
有冇人會去睇圭賢solo con
買到飛但搵唔到人幫我俾錢

想睇但冇錢去
sorry幫你唔到

聽聞圭賢solo con有香港場 求係真既!!
500!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞