Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike

帶圖推po😎

留名先 高登個po長期潛水 呢到真係好
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

早排我真係每個星期寫1封信 而家唔得閒冇寫lu...

寄俾佢地?

係呀.... 因為韓文唔算好好 又寫更查字典好晒時間 而家都冇寫lu..

我明 一開始我都有諗過寫信嘅 但係韓文又好廢 然後英文又唔係好叻喎

英文應該除左十元之外冇人睇得明

求起範翻譯

東海唔係有去補習英文咩? 至多寄多張google translate翻譯本畀佢囉

李東海啲字真係好難睇
留名先 高登個po長期潛水 呢到真係好
本命李赫宰

仲有半年就可以穿花鞋啦

早排我真係每個星期寫1封信 而家唔得閒冇寫lu...

寄俾佢地?

係呀.... 因為韓文唔算好好 又寫更查字典好晒時間 而家都冇寫lu..

我明 一開始我都有諗過寫信嘅 但係韓文又好廢 然後英文又唔係好叻喎

英文應該除左十元之外冇人睇得明

求起範翻譯

東海唔係有去補習英文咩? 至多寄多張google translate翻譯本畀佢囉

李東海啲字真係好難睇

小學生字體好襯佢
求起範翻譯

東海唔係有去補習英文咩? 至多寄多張google translate翻譯本畀佢囉[/quote]

李東海啲字真係好難睇[/quote]
小學生字體好襯佢[/quote]
11周年個封信已經靚左好多

小學生字體好襯佢

團寵唔緊要啦

小學生字體好襯佢

團寵唔緊要啦

你岩...
神童 D-15
晟敏 D-22
神童 D-15
晟敏 D-22

我擔心晟敏之後點算..........
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?
我見大陸飯都冇咩野咁 應該ok嘅 希望
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀
唔係喺twitter嗰度係咁推個hashtag呢 就係喺ig度留言鬧
啲大陸飯冇事啊 其實一直好似都係得韓飯暴走
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀
唔係喺twitter嗰度係咁推個hashtag呢 就係喺ig度留言鬧

不過晟敏好似用佢ig去宣傳佢老婆啲嘢 唔知係晟敏定係佢老婆打啦
不過都好似有其他飯都好反感 因為宣傳佢老婆啲嘢
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀

日飯都好似反得好勁咁.....
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀

不過晟敏好似用佢ig去宣傳佢老婆啲嘢 唔知係晟敏定係佢老婆打啦

見到佢老婆都覺得好煩
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀

日飯都好似反得好勁咁.....

冇為意日飯…………
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀

見到佢老婆都覺得好煩

到宜家都認唔到樣 真係冇好感
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀

見到佢老婆都覺得好煩

認真 佢老婆真係唔討好
我覺得佢地結婚其實無乜野 (佢地都老啦要人照顧佢地 ) 但係處理手法真係好差

係radio star起碼講左兩次
仲有個特效 有埋火箭飛上天

最好笑都係大隊一齊上個集成班喺度扮厲旭把聲勁似
仲要完咗個topic 之後講開始源做製作人 然後又扮多次

sorry, 連續兩次撳錯咗發表係咩玩法
頭先未講完 但係後尾厲旭上去本人扮都勁好笑

呢集好好笑
仲有集開頭李赫宰係窗口到琴入去 笑到我流眼水
佢地單獨睇係正常 多過3個或以上就開始變癲佬 [/quote]
我都記得喺窗口琴入去 勁好笑好似痴線佬暴走
希大表示佢唔認同佢單獨嘅時候係正常[/quote]

咁有無得睇返?
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀

見到佢老婆都覺得好煩

認真 佢老婆真係唔討好
我覺得佢地結婚其實無乜野 (佢地都老啦要人照顧佢地 ) 但係處理手法真係好差

黑心啲講....由李晟敏結婚個日我就想佢地離婚

係radio star起碼講左兩次
仲有個特效 有埋火箭飛上天

最好笑都係大隊一齊上個集成班喺度扮厲旭把聲勁似
仲要完咗個topic 之後講開始源做製作人 然後又扮多次

sorry, 連續兩次撳錯咗發表係咩玩法
頭先未講完 但係後尾厲旭上去本人扮都勁好笑

呢集好好笑
仲有集開頭李赫宰係窗口到琴入去 笑到我流眼水
佢地單獨睇係正常 多過3個或以上就開始變癲佬

我都記得喺窗口琴入去 勁好笑好似痴線佬暴走
希大表示佢唔認同佢單獨嘅時候係正常[/quote]

咁有無得睇返?[/quote]

想睇咩...
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀

見到佢老婆都覺得好煩

認真 佢老婆真係唔討好

黑心啲講....由李晟敏結婚個日我就想佢地離婚

想知咩事可以睇番新聞
[新聞] 晟敏退伍後黯淡的未來?
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1481071557.A.E28.html
老老實實佢條女成日老是常出現 炒新聞真係好撚煩
本身已經唔係追得貼既飯黎 都仲成日見到佢

咁有無得睇返?

想睇咩...

應該係講緊嗰集radio star? 我試下搵
神童 D-15
晟敏 D-22

韓國嗰邊反得好勁咩?

韓飯反得好勁呀

見到佢老婆都覺得好煩

認真 佢老婆真係唔討好

其實一早就預咗佢哋會一日結婚 只不過係晟敏真係處理得唔係太好 同埋都好似冇顧及到其他成員嘅感受 唔係話怪啲咩 只不過係件事其實就可以有做得更好嘅地方

咁有無得睇返?

想睇咩...

大隊專場 150715
http://www.bilibili.com/video/av4694650
重點太多 特澈鬧交、hi five組合(始源同suju多角度版)等等

Hi five小隊撕殺合集
http://www.bilibili.com/video/av3836910
有始源cut同厲旭版本cut~

大隊專場 120905
http://www.bilibili.com/video/av3748981
之前絲打話赫宰擒入嚟嗰集
條link入邊有另外兩日嘅suju radio star

係時候一齊重溫

咁有無得睇返?

想睇咩...

大隊專場 150715
http://www.bilibili.com/video/av4694650
重點太多 特澈鬧交、hi five組合(始源同suju多角度版)等等

Hi five小隊撕殺合集
http://www.bilibili.com/video/av3836910
有始源cut同厲旭版本cut~

大隊專場 120905
http://www.bilibili.com/video/av3748981
之前絲打話赫宰擒入嚟嗰集
條link入邊有另外兩日嘅suju radio star

係時候一齊重溫

特澈鬧交 三樽水真係好好笑😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞