Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
本命厲旭

本命東海
無人開Telegram ELF grp
不如想入既add 我 @yerinb

大家快啲嚟吹水啦

大家快啲嚟吹水啦

有無whatsapp group

我add左你啦
中學雞回憶黎
望返先覺得自己都老喇
btw 佢地最近還好嗎?
中學雞回憶黎
望返先覺得自己都老喇

我都係中學開始 咁就過咗咗多年
佢地幾好啦 好幾個入咗伍 神童晟敏就退
特哥就大量MC節目在身 好忙
希大都係綜藝多 同埋玩LOL
藝聲好似拍緊戲
然後圭賢就剛出完solo 三輯

強仁就深潛緊
起范就冇咩消息
韓庚都忙緊咁啦
中學雞回憶黎
望返先覺得自己都老喇

我都係中學開始 咁就過咗多年
藝聲好似拍緊戲

強仁就深潛緊
起范就冇咩消息
韓庚都忙緊咁啦

推po....
賢飯留名
鍾意左好多年冇晒當初嘅熱情 有少少習慣左嘅feel
不過碟照買con照去
好掛住嘈怨巴閉嘅大隊呀 鍾意唔到其他團 完全唔留意kpop
賢飯留名
鍾意左好多年冇晒當初嘅熱情 有少少習慣左嘅feel
不過碟照買con照去
好掛住嘈怨巴閉嘅大隊呀 鍾意唔到其他團 完全唔留意kpop

擁抱賢飯啊
我都好似你咁啊,可能人大咗又忙咗,冇好貼佢哋嘅消失,但係一有咩事都會即刻出嚟有碟買碟,有con都會仆到去

最鐘意佢地好癲好搞笑痴哂線咁

k
[
當年既專輯
[
當年既專輯

留名 赫海飯
本身本命赫宰 因為愛屋及烏加上東海真係太可愛 變左赫海飯
中學雞回憶黎
望返先覺得自己都老喇

我都係中學開始 咁就過咗咗多年
藝聲好似拍緊戲

強仁就深潛緊
起范就冇咩消息
韓庚都忙緊咁啦

特兒而家係御用MC
留名 赫海飯

哈哈 我係本身副命赫宰 然後係咪變咗赫海飯
留名 赫海飯

哈哈 我係本身副命赫宰 然後係變咗赫海飯
邊個留負皮
推推
推推😬😬

大家快啲嚟吹水啦

有興趣既lihkg elf 快d搵呢位絲打入group啦
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155017736766412&id=229023931411

大家快啲入去播放條片 然後係咁like啦! 幫Suju攞多啲票數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞