Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike

我覺得我會忍唔住叫咗圭賢

我會大嗌圭賢 正常無睇到應援個啲都會自動叫圭賢

應該要承傳返d&e嚟
你現在收看的是 一個韓國人

呀叔啦

呀則c

Junior 都變senior 啦
不過我都老啦 走唔出去suju以外嘅團啦
雖然偶爾還是會j下神話

老飯唔走啦 賴係度

真係 完全 無意慾 睇其他新團
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

佢個微博評論全部都係野食相

佢人生最瘦可能就係BONAMANA之前
仲記得果張半裸內頁

唔知幾時開con
但開個陣又冇咗2個主唱

唔緊要 領舞們都有主唱心
可能係大雲領舞然後赫宰東海主唱呢

好其待大雲大顯身手

章魚舞

睇10次 笑10次 嫌棄11次

好記得有個gif係打榜果陣唔記得邊首歌
金鐘雲係前排有地板動作
人地幾個係隔離做得好辛苦
佢自己踎係地下等拍子完
笑到仆街

喂呀 你講完好想搵番黎笑呀

應該要承傳返d&e嚟

呀叔啦

呀則c

雖然偶爾還是會j下神話

老飯唔走啦 賴係度

加一 對我黎講exo仲係新團
大家覺得圭會唱咩歌?
我覺得祝君好 好岩佢

唔係講笑 個腦已經load到佢點唱

好想佢唱廣東歌 但係驚佢練唔切 會練得好辛苦

認真講 雖然係好想佢唱廣東歌
但係又唔可以否認國話歌較受重視d
M隊已經要練國語歌已經夠辛苦
真係唔想佢特登為左我地學廣東話搞到仲辛苦
Sorry for 1999

另一種睇法啦 當然都擔心佢過勞
但佢咁中意唱歌 亦擔心入伍後未必再有機會唱
相信佢會想盡力唱好做好入伍前每一場
信佢會做好吧

仲記得厲旭唱命硬 真係j死
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

個時除左瘦仲有肌肉 依家得番雞肉

唔知幾時開con
但開個陣又冇咗2個主唱

好其待大雲大顯身手

章魚舞

金鐘雲係前排有地板動作
佢自己踎係地下等拍子完
笑到仆街

我一世都會記得個gif 搵到既話開心share
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

想講曹圭賢全盛時期都係四輯 好撚正
送啲私人珍藏俾大家

大家覺得圭會唱咩歌?
我覺得祝君好 好岩佢

唔係講笑 個腦已經load到佢點唱

好想佢唱廣東歌 但係驚佢練唔切 會練得好辛苦

認真講 雖然係好想佢唱廣東歌
但係又唔可以否認國話歌較受重視d
M隊已經要練國語歌已經夠辛苦
真係唔想佢特登為左我地學廣東話搞到仲辛苦
Sorry for 1999

另一種睇法啦 當然都擔心佢過勞
但佢咁中意唱歌 亦擔心入伍後未必再有機會唱
相信佢會想盡力唱好做好入伍前每一場
信佢會做好吧

只要佢唱佢鍾意嘅我都會鍾意

我覺得我會忍唔住叫咗圭賢

應該要承傳返d&e嚟

呀叔啦

呀則c

雖然偶爾還是會j下神話

老飯唔走啦 賴係度

我都係 已經完全唔知有咩新團
淨係識啲舊團

唔知幾時開con
但開個陣又冇咗2個主唱

好其待大雲大顯身手

章魚舞

金鐘雲係前排有地板動作
佢自己踎係地下等拍子完
笑到仆街

我一世都會記得個gif 搵到既話開心share

好想睇返
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

但我覺得佢而家肥咗 我鍾意多啲
雖然有時覺得佢真係肥咗好多
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

同埋super girl嘅時候 攣毛都好可愛

應該要承傳返d&e嚟

呀叔啦

呀則c

雖然偶爾還是會j下神話

老飯唔走啦 賴係度

加一 對我黎講exo仲係新團

我都係 仲有sistar都係
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

佢六輯個陣真係有啲肥
但你岩 肥我都okay 我覺得佢自己都有控制
有人墊佢底怕什麼啦
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

佢六輯個陣真係有啲肥
有人墊佢底怕什麼啦

佢一有音樂劇呢就特登谷肥自己 跟住就脹勁多 不過近排佢就會回復返唔肥唔瘦咁樣 都覺得好靚仔
有人墊底
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

阿圭真係肥啲好睇啲
佢無肌肉太瘦個樣好病
李晟敏自己講話要減肥
終於

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

阿圭真係肥啲好睇啲
佢無肌肉太瘦個樣好病

好似好潺咁

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

阿圭真係肥啲好睇啲
佢無肌肉太瘦個樣好病

好似好潺咁

佢圓圓地好精神好多

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

[ig]https://na.cx/i/4T4G9Eq.jpg[/img]
[im]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/15/201926_12e7ec4c79092bfd2ac507fe3350b8b0.jpg[/mg]
[img]https://na.cx/i/OAZO5od.jpg[/ig]

佢六輯個陣真係有啲肥
有人墊佢底怕什麼啦

佢一有音樂劇呢就特登谷肥自己 跟住就脹勁多 不過近排佢就會回復返唔肥唔瘦咁樣 都覺得好靚仔
有人墊底

講起音樂劇 之前佢做captain 唔記得叫咩名
但因為東雲同key都有份做佢個角色
我有禁埋佢地啲fancam黎睇
把聲係最穩最大聲 唔識樂理 但覺得佢好叻仔

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

[ig]https://na.cx/i/4T4G9Eq.jpg[/img]
[im]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/03/15/201926_12e7ec4c79092bfd2ac507fe3350b8b0.jpg[/mg]
[img]https://na.cx/i/OAZO5od.jpg[/ig]

佢六輯個陣真係有啲肥
有人墊佢底怕什麼啦

有人墊底

講起音樂劇 之前佢做captain 唔記得叫咩名
但因為東雲同key都有份做佢個角色
我有禁埋佢地啲fancam黎睇
把聲係最穩最大聲 唔識樂理 但覺得佢好叻仔

catch me if you can
好想睇一次佢嘅 音樂劇
我覺得佢音底好厚 音域都幾廣 真係不得了

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

阿圭真係肥啲好睇啲
佢無肌肉太瘦個樣好病

好似好潺咁

佢圓圓地好精神好多

佢圓圓地先得意呀
都唔係好肥姐 係有肉地 好好攬

你信佢?

仲記得果張半裸內頁

送啲私人珍藏俾大家

佢六輯個陣真係有啲肥
有人墊佢底怕什麼啦

四輯太瘦啦雖然依家個種肥似係飲酒過量嘅啤酒肚都唔係太健康
我覺得健康精神就好
其實我當年係睇自製劇時被腹黑圭圈成死忠嘅
利申聲控+腹黑控
D-2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞