Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
開定先!
Post 2: https://lihkg.com/thread/160364/page/1?ref=android

1001就過去啦
聽完magic同devil好排住SJ啊 好想快啲super show
但到時圭圭唔係到

個感援大聲到無得頂呀

圭話睇sj cb同時 如果有一刻掛住佢嗰到真手係喊到

以為唔會有廣東歌點知又有真係好驚喜

我都係!!本身打定輸數冇廣東歌,點知!!!
呢次應該係佢入伍前最後一次睇佢 諗起就
最感動係平時都唔太會回應同表達既佢 準備左好多
佢諗住自己做得唔夠 但真心佢中文都算學有所成
大可以照用翻譯 淨用普通話 噏幾句博粉絲叫用就算
大可以淨係唱普通話歌就算 但佢就係做左咁多
連表演入面都預備左好多句廣東話
呢個人 我真係唔識講 我知係好矯情
可以真心同真誠地盡力努力既idol唔知係邊度搵
希望佢唔好太不安 因為俾左好多安全感俾粉絲
令大家知道佢係好在乎粉絲 同埋真係好中意唱歌
去一陣姐 唔好難過 一定會等

btw 好中意音樂劇 我是音樂個part
覺得成件事好曹圭賢

佢真係好好好用心 咁忙 老實講佢廣東話真係練得好好
佢每次好認真咁望我哋,好似想將我哋全部記住,真係好唔捨得佢走

鵝係咪好京

我啲水 好多

頂我一直以為佢係讀驚唔係勁

x2 仲諗緊佢話驚咩

x3 仲以為佢話對住我地唱歌好驚所以係咁出水

gyuwhy嗰part真係冇得輸
會唔會有studio版

最感動係平時都唔太會回應同表達既佢 準備左好多
佢諗住自己做得唔夠 但真心佢中文都算學有所成
大可以照用翻譯 淨用普通話 噏幾句博粉絲叫用就算
大可以淨係唱普通話歌就算 但佢就係做左咁多
連表演入面都預備左好多句廣東話
呢個人 我真係唔識講 我知係好矯情
可以真心同真誠地盡力努力既idol唔知係邊度搵
希望佢唔好太不安 因為俾左好多安全感俾粉絲
令大家知道佢係好在乎粉絲 同埋真係好中意唱歌
去一陣姐 唔好難過 一定會等

btw 好中意音樂劇 我是音樂個part
覺得成件事好曹圭賢

佢每次好認真咁望我哋,好似想將我哋全部記住,真係好唔捨得佢走

鵝係咪好京

我啲水 好多

x2 仲諗緊佢話驚咩

出水真係 成班妹改佢講返汗
梗係啦 係都唔到佢出啦
成個演唱會好攰 聽佢唱歌眼濕濕 聽佢講野笑死我

鵝係咪好京

我啲水 好多

x2 仲諗緊佢話驚咩

出水真係 成班妹佢講返汗
梗係啦 係都唔到佢出啦

鵝係咪好京

我啲水 好多

x2 仲諗緊佢話驚咩

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

鵝係咪好京

我啲水 好多

x2 仲諗緊佢話驚咩

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

我對住佢就真係出哂水

我啲水 好多

x2 仲諗緊佢話驚咩

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

我對住佢就真係出哂水

x2 仲諗緊佢話驚咩

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

我對住佢就真係出哂水

帶漏地拖 失策

鵝係咪好京

我啲水 好多

x2 仲諗緊佢話驚咩

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

可能真係聽唔到呢
因為呀圭戴住耳機而且台下面嘅我地講得唔齊
係咪我認真左?

我啲水 好多

x2 仲諗緊佢話驚咩

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

我對住佢就真係出哂水

x2 仲諗緊佢話驚咩

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

我對住佢就真係出哂水

完美dol 歌又得 跳又得 rap 又得 廣東話又得 得左

x2 仲諗緊佢話驚咩

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

我對住佢就真係出哂水

完美

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

我對住佢就真係出哂水

完美

Oh 太完美

梗係啦 係都唔到佢出啦

但係佢都堅持講自己出水

我對住佢就真係出哂水

完美

Oh 太完美

我眼裡他出現
(改完怪音
佢聽日走 送唔到機

要相信入伍後一定會再見嘅

咁多年都等左 唔差在呢兩年啦
期實我好期待圭圭剃頭

兩年好快!!!!
雖然咁講,但都唔捨得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞