Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
本命圭賢

hello我都係

Hello 我最近都想爬佢做本命

依個post好多人本命係呀圭
利申:初心到依家一直本命呀圭

對阿圭一見鍾情

你地覺唔覺圭同阿使有d似

之前睇咩有香氣的女人個陣覺得好似
可能係因為個髮型好似

屌 女人的香氣先啱

本命朴正洙
Sjhkelf啲人有一兩個我覺得好閪 係買團飛先會跟機,唔係都唔係好想理佢
越來越hea 仲要係咁同啲蝗搞埋啲垃圾

佢地個感覺似當正自己係大台

香港唯一大站……
本命朴正洙

特哥係所有ELF中目中最特別嘅存在
http://popcrush.com/super-junior-vs-bts-march-madness-2017-best-boy-band-semi-finals/
大家記得去投票 每小時可以投一次

推!!!!!

真心好近大家快投
但係點解可以係咁投嘅?定佢唔計?
Sjhkelf啲人有一兩個我覺得好閪 係買團飛先會跟機,唔係都唔係好想理佢

香港唯一大站……

好掛住以前hkelf有個forum
果時係果度識過唔少飯 仲要都係香港飯岩嘴型好多

香港唯一大站……

係咪好多人放野同貼圖個個?我以前都有玩過forum但唔記得咩名
唔知是咪同一個
本身香港應援就唔掂 主辦係 粉絲都係
仲要香港根本佢地獨大啦 入面有條女做弘益架嘛
得返一個星期 我覺得佢地都唔旨在 所以唔會改

你講sjhkelf定sj feat elf先
唔好搞亂兩個站,feat elf質素好太多

feat elf都有人做弘益 好似係
本命朴正洙

你個名...
原來文豪都係藍家人黎咩?
唔洗分咁細嘅...大家都係藍家人

香港唯一大站……

係咪好多人放野同貼圖個個?我以前都有玩過forum但唔記得咩名
唔知是咪同一個

係sjhk 好掛住佢
唔知做咩個時摺左就變左sjhkelf
本命朴正洙

同志
本命朴正洙

你個名...

文豪都要聽sj黎拎靈感
本命朴正洙

你個名...

文豪都要聽sj黎拎靈感

聽左suju d歌先唔會人間失格..?
本命朴正洙

你個名...

文豪都要聽sj黎拎靈感

聽左suju d歌先唔會人間失格..?

成日見到負皮都多過正皮
成日見到負皮都多過正皮

我指尾數 好想目錄個正皮數係完整
http://popcrush.com/super-junior-vs-bts-march-madness-2017-best-boy-band-semi-finals/
大家記得去投票 每小時可以投一次

推!!!!!

仲有三日
究竟點先可以避過心肝寶b呢個尷尬位

我諗我會唔讀出黎
當冇野發生過就算
反正又唔係個個粉絲都會留意應援嘅slogan

我諗我會唔讀出黎
當冇野發生過就算

明明你現在收看的是
應該好興奮叫大叫

我諗我會唔讀出黎
當冇野發生過就算

明明你現在收看的是
應該好興奮叫大叫

用番一開始嘅圭賢咪幾好囉

我諗我會唔讀出黎
當冇野發生過就算

明明你現在收看的是
應該好興奮叫大叫

我覺得我會忍唔住叫咗圭賢

我諗我會唔讀出黎
當冇野發生過就算

明明你現在收看的是
應該好興奮叫大叫

我會大嗌圭賢 正常無睇到應援個啲都會自動叫圭賢

我諗我會唔讀出黎
當冇野發生過就算

明明你現在收看的是
應該好興奮叫大叫

我會大嗌圭賢 正常無睇到應援個啲都會自動叫圭賢

應該要承傳返d&e嚟
你現在收看的是 一個韓國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞