Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike

附上一張李赫宰

其實我依家好少好似以前咁活躍
做個安靜嘅飯
時不時搵返佢地啲片黎睇又會搵返初心
數落都飯左佢地九年

強心臟覺得83line好正

同埋好鐘意睇佢地一齊癡線

一定要睇radio star
做個安靜嘅飯
數落都飯左佢地九年

好想佢地一齊上認識的哥哥...一定笑死XDDD
之前睇YouTube 利特卸咗妝都好靚仔
仲公開咗間屋

望咗勁耐 卸妝前同卸妝後都係咁好睇

佢個雪櫃真係好似7-11
好想做佢24小時鐘點

係好好睇 雖然男朋友成日笑9佢地老男人
但佢地真係三十幾歲仲keep得好好 好有魅力
做個安靜嘅飯
數落都飯左佢地九年

好想佢地一齊上認識的哥哥...一定笑死XDDD

以前好想佢地上hello baby
覺得一定笑到爆肚
做個安靜嘅飯
數落都飯左佢地九年

成日翻睇強心臟啲cut
特別係講83line同曹圭賢車禍嗰幾集
次次睇完都覺得無飯錯佢地
<blockquote>其實我依家好少好似以前咁活躍
做個安靜嘅飯
數落都飯左佢地九年

同埋好鐘意睇佢地一齊癡線</blockquote>
成日翻睇強心臟啲cut

毒舌對決先正

仲有隱藏鏡頭
之前睇YouTube 利特卸咗妝都好靚仔
仲公開咗間屋

望咗勁耐 卸妝前同卸妝後都係咁好睇

佢個雪櫃真係好似7-11
好想做佢24小時鐘點

係好好睇 雖然男朋友成日笑9佢地老男人
但佢地真係三十幾歲仲keep得好好 好有魅力

佢地老喇,但都係咁童顏
永遠都咁charm
做個安靜嘅飯
數落都飯左佢地九年

成日翻睇強心臟啲cut

圭賢 第一次有睇,勁喊
之後次次一係唔敢睇,一係喊住睇
&lt;blockquote&gt;其實我依家好少好似以前咁活躍
做個安靜嘅飯
數落都飯左佢地九年

同埋好鐘意睇佢地一齊癡線&lt;/blockquote&gt;
成日翻睇強心臟啲cut

毒舌對決先正

仲有隱藏鏡頭

而且多咗多角度描述佢哋嘈交
三蓋水真係笑死仲有hi five事件
簽到
&amp;lt;blockquote&amp;gt;其實我依家好少好似以前咁活躍
做個安靜嘅飯
數落都飯左佢地九年

同埋好鐘意睇佢地一齊癡線&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
成日翻睇強心臟啲cut

毒舌對決先正

仲有隱藏鏡頭

hi five蝦至麻

始源東海飯留名
聽返啲舊歌突然好感觸
利申大隊黎講幾鍾意二三四五輯

附上一張李赫宰

呢張真係靚架
&amp;lt;blockquote&amp;gt;其實我依家好少好似以前咁活躍
做個安靜嘅飯
數落都飯左佢地九年

同埋好鐘意睇佢地一齊癡線&amp;lt;/blockquote&amp;gt;
成日翻睇強心臟啲cut

毒舌對決先正

仲有隱藏鏡頭

hi five蝦至麻

始源東海飯留名

我有自信!!!!!!

hi five蝦至麻

始源東海飯留名

我有自信!!!!!!

係radio star起碼講左兩次
仲有個特效 有埋火箭飛上天
新post留名本命kry+希大

最中意宇宙大明星同圭
最近睇圭上weekly idol笑到仆街

hi five蝦至麻

始源東海飯留名

我有自信!!!!!!

最好笑都係大隊一齊上個集成班喺度扮厲旭把聲勁似
仲要完咗個topic 之後講開始源做製作人 然後又扮多次

hi five蝦至麻

始源東海飯留名

我有自信!!!!!!

hi five蝦至麻

始源東海飯留名

我有自信!!!!!!

sorry, 連續兩次撳錯咗發表係咩玩法
頭先未講完 但係後尾厲旭上去本人扮都勁好笑
最中意宇宙大明星同圭
最近睇圭上weekly idol笑到仆街

[/quote]
sorry, 連續兩次撳錯咗發表係咩玩法
頭先未講完 但係後尾厲旭上去本人扮都勁好笑[/quote]

呢集好好笑
仲有集開頭李赫宰係窗口到琴入去 笑到我流眼水
佢地單獨睇係正常 多過3個或以上就開始變癲佬
好掛住佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞