Super Junior 靜候歸來相愛相殺討論區

1001 回覆
71 Like 36 Dislike
本身香港應援就唔掂 主辦係 粉絲都係
仲要香港根本佢地獨大啦 入面有條女做弘益架嘛
得返一個星期 我覺得佢地都唔旨在 所以唔會改

我覺得sj feat elf呢個站做應援幾好 赫海個次真係唔差

見到有人讚赫海場應援好開心
我有份幫手
sj feat elf呢個站超好 跟佢地買專係神速 仲要平
不過就冇好似大陸站個d咩贈品咁囉
我相信大家買專係為左銷售唔係贈品

其實如果有得選擇我絕對唔會跟大陸站買任何野
話就話大站成日聲大大令我好反感
不喜勿插

我覺得sj feat elf呢個站做應援幾好 赫海個次真係唔差

我有份幫手

不喜勿插

中站野我都伏過
真心quality好一般
同埋好耐先到貨

我有份幫手

不喜勿插

中站野我都伏過
真心quality好一般
同埋好耐先到貨

等得耐仲唔可以追
追就話自己唔係全職各樣那樣
總之到貨就通知你喇

唔知呢到有無人有份搞應援 我都知道搞應援係好辛苦 但我都想講個手幅 不過都要講聲辛苦哂

乜野心肝寶b
乜野不會劈腿 咩料 大陸呀依家:o
我知圭講錯過 但佢都未必記得啦
我淨係覺得個場面好尷尬
不過都講聲辛苦哂啦

係咪我錯過左咩...個應援係咩黎 唔中又唔英咁
Btw midterm 前再推下post

https://www.facebook.com/SJHKELF/posts/1492242107452619
你可以睇下

⋯⋯ 屌點講出口 想講台灣應援真心好撚正

我只可以講香港同台灣依家被中國化都好西利
而且香港粉絲我一直覺得係唔夠合群
我由sorry sorry之前已經開始留意suju
雖然未係粉絲 但係大家都唔會點加入粉絲團
依樣野確實唔夠中國同台灣嘅粉絲黎
今次嘅應援站有好多都係中國站黎
搞成咁真係在所難免
唯一希望係會改應援啦 唔係就變成中國香港場架啦

呢個真係 我冇諗過今次會同咁多中國站一齊合作
其實真係好想有個係屬於我哋自己嘅應援 係有香港特色嘅

就算唔合作都會比中國粉絲買哂飛
貼吧會組團落黎
我真係唔明點解佢地會當正香港係佢地主場咁
有時已經確認左有中國場都照落黎
反而搞到本地粉絲買唔到飛

幾時買嘢包郵啊
唔包郵就唔好搶飛啦 包郵都唔好搶飛啦
次次買飛都勁驚勁辛苦

我有份幫手

我有時買專都係呢個站買 我唔洗要咩贈品個啲 邊到做到野就去邊到買

最緊要銷量
好想sj feat elf搞番應援

佢地都想搞架 但次次都搶唔到.....

sj feat elf有啦 簡單但最好

正啊

正啊

頂 好好多囉
乜野心肝寶b真係講唔出

正啊

頂 好好多囉
乜野心肝寶b真係講唔出

一唔齊真係聽唔到囉 心肝寶b

正啊

頂 好好多囉
乜野心肝寶b真係講唔出

正咁多 我又有返希望喇 講真我真係唔會講心肝寶b

正啊

頂 好好多囉
乜野心肝寶b真係講唔出

真係夠哂傻b
心肝寶貝都話丫

正啊

頂 好好多囉
乜野心肝寶b真係講唔出

真係夠哂傻b
心肝寶貝都話丫

雖然心肝寶b係圭自己個陣講既
但要粉絲自己講真係屌唔住

正啊

頂 好好多囉
乜野心肝寶b真係講唔出

真係夠哂傻b
心肝寶貝都話丫

得罪講句 中站應援就留番係中國搞啦
唔好叉隻手落黎搞臭哂

係啊!!! 但今次好似唔係好見到佢哋有

有啦有啦!! 光化門嗰個好似幾正

其實我覺得幾多人一齊去睇其實唔重要
我都見過有人自己去
至緊要最後enjoy 個show咪得囉

一個人睇KRY嘅表示有咩咁可怕

我毒撚性格自己一個人睇都好enjoy 但唔敢開口叫人幫我同啲易拉架影相 雖然次次都係自拍

絲你買左咩位 我都係臨開場前先到
可以一齊互影

blockC

我都係 我坐左邊區域

我右邊

同是一個人
blk C中間
打拍子係咩黎
心肝寶b真係好難頂囉
心肝寶b真係好難頂囉

bu hui 劈腿
打拍子係咩黎

冇聽過

正啊

頂 好好多囉
乜野心肝寶b真係講唔出

真係夠哂傻b
心肝寶貝都話丫

得罪講句 中站應援就留番係中國搞啦
唔好叉隻手落黎搞臭哂

有種侵入嘅feel
心肝寶b真係好難頂囉

bu hui 劈腿

肉酸到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞