[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (26)

1001 回覆
30 Like 3 Dislike
之前提出過黑玉斷續膏
不過反巴話黑玉斷續膏係醫斷骨
依家殘疾係經脈都碎埋

揾神醫醫雞果陣神醫見到殘疾 都冇提過有冇得救(唔記得有冇寫錯) 當住神醫救唔番殘疾先
係呀
但仲有個樣要拆
定帶佢番現代醫 之後為左養靐龘去左做樓豬比既示意名
佢係斷手腳筋再比人淋滾水唔係斷經脈
不過熟咗應該仲慘過碎咗
同埋仲要搵到人識還原靚靚拳
唔係嘅話強如逍遙派都搞唔掂
唔通要帶佢返現代再去韓國
搞到甘麻煩,不如真系安排殘疾同冷血已經系一對啦。
整好就送返比冷血?
唔知啦
可能要等樓豬個實體書版會唔會補返d女嘅心理描寫
話唔定係神候鐘意殘疾呢
有就好
睇番 係有交代到既
文呢
樓豬又掛住打機
傳緊疤買onana
巴傳緊買太多人了
聽下就算
唔好賣古天奴就得了
---B---

「城牆…我們混入城牆的人群。」我答道。
「當然可以,混入人群是一個上佳的選擇。」覃汨答道,然後我們便從後方的樓梯,往著城牆前進。

當我們上到城牆後,我們先迅速地放倒了兩個守衛,然後再在暗角披上他的衣衫,再混入了守衛之中。
那些守衛本來是專注著前方的戰鬥,但當我們走到最前之時,那些守衛忽爾間一同高呼起來「好!!」
我一刻間還以為我們出了甚麼狀況,但只要我往外一看,我便能明白他們高呼的理由了…

東門之外是一片狼藉,是戰場,真正的戰場。
但戰場之上,並不是兩軍交鋒的畫面,而是唐複一個人帶領著一隊人馬站在了下方,另一面則是一堆傷重的人馬,身負重傷的逃走…
唐複舉起了手,示意所有守衛安靜下來,而守衛們都隨即閉上了嘴。
然後唐複深呼吸一口氣,高聲說道「明國逆賊,不堪一擊!」
隨唐複的一聲呼喊,所有的守衛又在瘋狂的高聲呼叫起來,整個城東都被他們的聲音覆蓋著了。

而此時,城樓之上有一個人影走近城牆邊…是楊大叔。
作為尚書,他一走出來,大家都再次安靜下來,然後楊大叔便再次用他尚書的身份向下方的唐複說道「謝謝唐先生守城,我們回尚書府再說。

「哈哈哈哈!」唐複一邊大笑,一邊往城內走,同時城門慢慢打開,那些守衛也爭先恐後的走向唐複…此時,位居尚書的楊大叔反而像是一個閒人,只見他慢慢的從城樓離開,身旁也只有數個近衛而已…

A. 走近楊大叔
B. 回尚書府再作打算
+
1. 一個人(讓覃汨跟大隊/在旁邊等)
2. 連同覃汨
---
分組點票

聽日繼續
出左 今日係寫得慢
b
因為睇我地9up嬲到震?
B 1
B2
預計神候府班跟尾狗稍後會破門搵路叔問罪
A 2
a1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞