信用卡討論區(90)渣打冇得免年費

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下渣打係咪要打電話問佢先知過完冷河未
佢藍唔藍都好
但明顯收唔到券既機率最高
唔會
反而未夠一年根據條款有機會收
早知唔經佢申請
本身有SCAM, 如申請SCSC唔交入息證明唔知得唔得呢?
其實呢啲機構係咪我收唔到卷佢都唔會收到中介費

定其實我收唔到卷佢都照收中介,如果係咁我以後都唔經佢地申請 食我啲卷但自己照收錢
你睇下佢比你條link
你認為呢
即係我幫佢打工 屌
原理應該係: 假設佢refer一個收銀行$1000, 咁咪回番三兩百券畀你咁囉
基本上係人都知佢地唔係做慈善
不過又唔好話有幫人打工既心態...咁呢d野雙贏黎
唔比券呢d先真係仆街

所以除左moneyhero呢d成日唔比卷外
小斯呢d好難睇得佢順眼既先係真正唔選佢地refer既原因

又或者有d根本唔需要refer都有既咁當然唔會揾
呢句真, 想畀錢佢賺都要睇得順眼(人又好文章又好), 條乸型真係......
其實好簡單, 佢只要抽10%既人出黎派券
實會有人反駁話收到
係賺錢角度睇, 佢咁先賺盡

果期多人嘈話收唔到, 咪放多10%人派券囉, 無野架
依家新用戶申請scsc頭一年有冇得免年費?簽$4000 有$1000 回贈好吸引,但唔知可唔可以用一年就cut, 我見大家都話冇得waive年費
上次用里先生申請又係話係記錄,屌佢老母
原理應該係: 假設佢refer一個收銀行$1000, 咁咪回番三兩百券畀你咁囉
基本上係人都知佢地唔係做慈善
不過又唔好話有幫人打工既心態...咁呢d野雙贏黎
唔比券呢d先真係仆街

所以除左moneyhero呢d成日唔比卷外
小斯呢d好難睇得佢順眼既先係真正唔選佢地refer既原因

又或者有d根本唔需要refer都有既咁當然唔會揾
其實好簡單, 佢只要抽10%既人出黎派券
實會有人反駁話收到
係賺錢角度睇, 佢咁先賺盡

果期多人嘈話收唔到, 咪放多10%人派券囉, 無野架
上次用里先生申請又係話無記錄,屌佢老母
hongkongcard或者moneysmart囉
網上申請張渣打sc煩過西咁 打左成幾次電話來補文件 我已經渣打有pre理財户口
出糧都係渣打出
我果陣申請SC 都係咁
話收入證明文件唔得
一開始俾糧單唔接受, 稅單又話唔得, 有條女打黎suggest 我online banking screen capture, submit 又reject

最後要搵返本存摺去打簿
收年費
有冇上限?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞