信用卡討論區(90)渣打冇得免年費

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
但條link仲用到
巴打呢條link 邊度搵? 我啱啱打去個客服話仲有
巴打簽完拎5萬分先cut都支持
起碼佢應該冇得賺
我諗未必分到卡簽
啱啱fb見到ae張國泰卡簽頭100,000可以有50000am 再加2000am迎新
暫時好似佢換到最多分
但平時用又好似係廢卡一張
巴打無邊日申請?
提提你mileage又係第二個世界
儲到都要做好多功課先可以最大化佢嘅價值
而家航空業咁嘅局面
可能就黎mileage再一次貶值

不過如果唔可以分單又係頭痕d
點會唔得 依家你入任何一間珠寶鋪話要買十幾萬野隨時係佢地一個月貴珠寶既生意額唔好話分單你叫佢奶鞋底個經理可能隨時都肯做
咩優惠黎??
官網我搵唔到有寫
Citi 一年簽夠10萬就會waive 年費
E+用red 做網購,sc做日常用,係咪已好經好夠?
有錢岀多張vs飯卡 差好遠
vs 年薪太高申請唔到
見到上面話學生asia miles 可以開ae同dbs
渣打開唔開得?
見到年薪門檻仲低過ae同dbs
好似好用啲
同埋見網上話打電話過去就waive到年費

thx
之前聽過,同埋條款唔係好覺所以上黎問 唔該晒巴打

岩岩睇多次 似係包

「合資格信用卡」指由香港上海滙豐銀行有限公司(及其繼承人及受讓人)於香港發出的港幣個人基本卡、綜合、獨立戶口附屬卡及以港幣戶口簽賬的銀聯雙幣信用卡。
AE 刷迎新
Dbs 刷三寶
渣打隨時候命
學生哥想買se 得張visa gold student 想問下登記左果個網上2.4%
豐澤或者smartone 網店計唔計 定係直接去豐澤買 食果180蚊算?
有無人經過MoneyHero申請過信用卡?
1月頭申請極速批埋 交左google form到依架重未收到佢500元超市券
點解會覺得唔計
因為之前有朋友用張red卡係官網買機票結果都係計1%雖然打上去之後搞返掂 所以唔知會唔會唔計 想問清楚啲
夥HKTVmall推聯營卡

花旗與HKTVmall推出的聯營卡料於5月正式推出市場,目前已率先邀請過千名特選客戶申請;李冠康指,由於客戶於HKTVmall平台的消費額相對有限,故可於申請時只需填寫簡單資料,毋須即時提交文件,便可獲最高5,000元即時信用額於HKTVmall消費。

不過,客戶仍須於信用額獲批後14日內補交身份證明文件並獲批核,方可繼續使用該卡;如提交有效入息證明,則可獲更高信用額。
https://hk.appledaily.com/finance/20200427/CVTIJBFSA7J2467TY7BSVMS2IQ/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞