信用卡討論區(90)渣打冇得免年費

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
渣打要用資產開

DBS其實都唔係直接開黑卡,要開咗白卡先
我個陣都等咗4個月都收唔到有得拎,之後email 問佢,佢話處理緊,跟住2,3後就收到email 話拎得
用red 好似仲抵,呃完迎新就算
Citi HKTVmall 信用卡客戶逢星期四於HKTVmall 購物滿 HK$500 即可獲全單 95 折優惠,而每逢星期一於其他商戶簽賬更可獲 5 倍積分優惠。

成功申請 Citi HKTVmall 信用卡之全新 Citi 信用卡客戶可享高達$800 迎新獎賞,優惠受條款及細則約束。

https://www.citibank.com.hk/chinese/info/pdf/Press-Release-Citi-HKTVmall-Credit-Card_CHI.pdf
渣兜免年費要開戶有冇source?
佢個網自己講既
1/6 起開Premium或以上,或者真假出糧可以免
但無人講過,亦唔會白紙黑字寫出黎,無以上既戶口究竟仲有無得免年費
但唔係不嬲都冇寫免㗎咩
打上去都冇得免就先係新聞
好耐都係話首年免年費
而家連呢個都冇左

有戶口免就一直都有
我諗係比冇 vip 既人用到 vip 既 5% off
打咗上去 佢話到時候睇情況決定免唔免
正常情況下優惠唔可能多過自己會員
唔係邊個會做會員
中銀莎莎都係啦
果陣見佢話8-10星期 就係睇返過哂啦喎
第一次用信用卡網d推薦link幾驚就中伏
有冇人一月申請CITI信用卡個時係經MGM申請
睇T&C話最遲4月30日收
有冇人已經收到?
MoneyHero藍架 下次經其他啦
simply cash真係撚狗
1600回贈又出返黎
有冇link
剛收左渣打張sc卡 買老任套猛男拾樹枝套機都差唔多夠食1600

想問大家呢張如果增值支那寶係咪無1.5%?
支那寶冇
pay貓有
我個陣係耐到唔記得咗,同fd 傾開先突然醒起。
如果過咗佢指明嘅期限,可以搵佢問下進度,我懷疑佢哋可能都側側膊搏你唔記得
5月10日九龍大遊行
https://lih.kg/1987037
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞