信用卡討論區(90)渣打冇得免年費

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
HK$500 現金回贈特別禮遇之條款及細則(「特別禮遇」):
1. 特別禮遇之推廣期由2020年4月20日至2020年4月24日(包括首尾兩天)(「推廣期」)。

即是已經過咗期
用來出iPhone SE 真係fit 曬
唔知佢係藍
我就係醒起 係喎 8-10星期
13星期都黎啦喎
多兩舊咁啦
咁唔係去豐澤抵d?
唔係呀,份條款更新過
特別禮遇之推廣期由2020年4月27日至2020年5月2日(包括首尾兩天)
https://av.sc.com/hk/content/docs/hk-sc-pcb500.pdf
就係見呢個promotion幾正 所以想上來問清楚啲
屌 我今朝申請仲係$1100回贈 你估有無得打上去r?
你同佢講話報失就得
過幾日會自動取消
真係?
boc
呃我! 一陣打去取消先
你好!

從 2020 年 5 月 30 日起,PayPal 將不再支援以預付卡付款。你將無法繼續以 PayPal 使用預付卡於網上購買商品和服務。

如果你曾連結預付卡到你的 PayPal 帳戶,你只需從 PayPal 帳戶中移除預付卡,並連結信用卡作為新的付款方式,便能繼續盡享使用 PayPal 的購物樂趣。除此以外,你也可以透過本地銀行轉帳為你的 PayPal 餘額充值。你以往使用預付卡支付的合資格交易,將會繼續享有「買家購物安全保障」。

有關服務的更改如有對你造成不便,我們深感抱歉。如果你有任何疑問,歡迎聯絡我們。

多謝你對 PayPal 的支持。

PayPal
支那寶俾錢都冇?
我用支那寶交電話費好似有
點解要用支那寶交電話費
有1.5%
去電話公司 上網 app 甚至autopay都有架
點解要幫襯支那野
好似話係 系統問題, 我申請果時交好哂文件, 跟住收到email話要補交文件, 但 所需文件 下面係空既, 即係唔使理,過左一日又一封email黎話要補 入息 同地址⋯
諗住入佢條link send多次, 點知入左個驗證碼就話遞交成功,都無位置上載文件既
而家仲等緊批核⋯
係架咩唔該晒
你要問下個cs喎

我20號申請
上星期四先交文件
尋日已經收到張卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞