信用卡討論區(90)渣打冇得免年費

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
個個都有人話收唔到架啦
但當然都有人收到,我自己都收過$200
暫時望落除左MONEYHERO特別多收唔到外其他差唔多啦

雖然話就話唔鐘意小斯,但佢如果比到特別好既回贈都係會狗衝既...

不過都係嗰句,你預左冇先啦
超市禮券冇哂
換現金回贈
Simplycash又出番$500申請回贈
留名
有無人張sogo add唔到落apple pay
次次sms都要等幾分鐘
然後話我嘗試太多次fail唔比驗證
唔好用人妖啦

我以前試過唔識野,搵佢appeal 過都係一句check唔到就算鳩數
我咪 cut 左再開返既例子
有冇連WiFi? 試下熄左wifi先, 我頭幾次都隔左兩三分鐘,試多幾次先得
跟本好人好姐有清哂數
刪戶口, 開戶口根本無問題, 銀行玩得新客優惠就預左係咁
又唔見有舊客優惠
Premium理財點先開到?
上年開無任何條件
今年唔知
thx巴打,因為用開sc黎aavs,所以真係waive唔到就唯有走去開個account
你上渣打網睇下
30/06前好似仲開到
花旗銀行:貴為特選客戶,您的Citi信用卡(最後4位數8964)已獲成功豁免未來一年的年費。

無啦啦 send 黎
SC好似SI都計出糧,SI過去當出糧咪得,SC出糧戶口好似都唔錯

佢地SI都計
開戶果時職員都叫我左手交右手咁射錢果過都得
開出糧戶口,會升埋做優先, 每個月射夠8皮落戶口就得,仲可以即刻射番走唔使留, 我就咁轉帳,si都無搞,上年8月尾搞,今年3月仲收到1千銀,信用卡又免年費
申請citi卡佢冇叫我俾文件然後一野reject我係咩玩法
唔受你玩
琴日申請, email寫
Note: If the list below is empty, this means that you are not required to upload any document at the moment.
Document(s) required
就冇野

然後今日就話We regret that, based on our evaluation of the information you provided, we are unable to approve your application at this time. Should your circumstances change and meet our requirements, we would be pleased to re-consider an application from you.

我都試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞