乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
秒del 笑死
追擊爆呢間 collawhite
絲們上啊 喺第二張相到留

https://www.instagram.com/p/B957AI3JyqT/?igshid=1q4nfdhgwurax

棚牙
其實只要有十個八個負面留言已經嚇到啲品牌瀨屎 每日keep住留 真係有望收到屎盤皮 都係個句屎盤 搵定工啦
仆街cap唔切collawhite po 屎盆段字
佢講埋屎盆喺果到照燈 正一大話精
癡線西ig repost collawhite 唔該
呢個好撚重要 係佢呃人話自己天生黑既證據
公幹
笑大人口
好彩你cap得切
絲打好叻叻

又多一個睇黎佢真係無乜人綠,成班kol食花生,無人打算幫
間野又出返個post
繼續留 推爆佢
突發任務
collawhite
屎盆你今次仲唔收皮
想問吓大家 香港pr咁撚垃圾周街派野 等同於我係香港真金白銀買貨返嚟 咁咪即係養緊班kol 咁我係Selfridges lookfantastic 呢啲平台買 係咪唔關香港分部事即係我買貨嘅錢唔會比到班KOLthx
呢間野同屎盤一樣柒撚到
佢一日唔答我係療程問題定屎盤問題我都唔會放棄
我發現好似spin去言論自由同惡過共產黨/習近平 d pr冇咁快del comment /會唔敢del
建議大家可以spin多d去呢個point 加 hashtag埋咩 freedom of speech之類
間嘢可以收皮啦
多謝老泥啲story highlights
好方便搵
Pr們繼續睇清楚屎盤係幫緊你地定倒緊米啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞