乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
花生整合乞衣無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(4)
https://lih.kg/1964266

屎盤大話整合乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(5)
https://lih.kg/1965889

上回提到:

千呼萬喚終於有護屎手
攻擊我?17年grad?
仆你個街屎盤嚟嘅喂
開到6,好癲呀
多謝佢自爆
點解要繼續追擊

HoyiuShit巴打

1. 買野格價係消費者「應該要做」既無錯 但應該要做唔等於「100%責任」囉,咁係俾人呃既情況下係咪都岩用呀?用下你個死人腦啦屌 咁都可以合理化到屎盤誤導消費者既行為 係咪老泥當飯食

特別仲要係唔適用於賣方有心呃人在先既情況囉弱智 仲要賣哂先解釋番俾消費者聽你覺得賣方會係誠實既一方?

當賣方刻意隱瞞或者做假個市場公平價格,就唔叫你情我願喇 買貴左唔係要dum心口,係要dum撚屎盤個假波心口呀屌你

2. ok!你話價格可以check呀麻,咁使用次數呢?係咪個個都要上屎盤ig驗證d衫同袋既出現次數呀on9講野之前係咪食撚左擔老泥

3. 至於食藍店 大撚把黃藍地圖可以check

4. 「愈來愈好= 好多廣告牌陣搵=屎盤努力番黎」
作為護屎手真係觀察入微 唔講以為係佢本人原來賣二手誤導消費者就係愈做愈好利用名氣呃d妹豬就係努力

5. 你追po追到5 先出聲多撚謝wo 睇黎你一樣係non productive 既人,仲有無人想知你做咩工 食撚屎啦屎盤
屎盤二月仲食藍店啊
以後搵spoon Chan 賣廣告嘅商户我一律唔會幫襯

#印尼 #混血兒 #華人 #錢 #乞兒 #KOL#高價 #丐幫 #幫主 #垃圾 #beautyblogger #begger #beggar #hkkol #youtube #youtuber #hk #陳庚佑 #欺凌 #抄襲 #扮自創 #Influencer #chanel #dior #ysl #benefit #innisfree
Instagram / ig : @khengchan_ @spoon.dotcom
推到佢仆街
矮屎duck duck 快啲出尼講下野
推撚爆佢
我黎喇屎盤 睇下有無做漏任務先
感謝樓豬每次都做整合
返黎
推下先
佢地report我ig
留名
push
以後搵spoon Chan 賣廣告嘅商户我一律唔會幫襯

#印尼 #混血兒 #華人 #錢 #乞兒 #KOL#高價 #丐幫 #幫主 #垃圾 #beautyblogger #begger #beggar #hkkol #youtube #youtuber #hk #陳庚佑 #欺凌 #抄襲 #扮自創 #Influencer #chanel #dior #ysl #benefit #innisfree
Instagram / ig : @khengchan_ @spoon.dotcom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞