乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
笑到我PK 敷緊面膜都俾你個留言搞到跌晒落嚟

食緊飯呀大佬
傻閪 自己睇吓開post個日係幾時 發生咩事
個陣第一次有人用火魔
個陣連前線都質疑火魔係咪自己人做 莫講話和理非
成版連登都係反對居多
叻唔撚切 搵唔到point講 搵返十鳩幾廿年啲野黎講
懷疑你腦荀都未生齊 唔識同人辯駁 同啲支那仔一樣
洗唔洗搵返08年成個高登都愛國愛黨黎講?
佢keep西到humble咩 轉工咪survive到囉
仲想做kol?
8月5第一次火魔?
第一次燒到見晒報
之前個啲得零丁討論 自從個日之後就火魔放題
點呀?咁撚把炮自己搵吓個日咩trend?
我敢肯定個日全版都係討論火唔火魔
係wo 唔記得你個日應該都係忙住摷啲kol有咩痛腳
開到第6個po都仲有300個正皮就知老泥spoon有幾黑人憎
Sponsor Spoon Chan 既brand一律唔會幫襯
你咪撚攞連登trend嚟講啦
做冷氣軍師仲大大聲周圍講
有做嘢嗰啲都唔撚睇連登㗎牛生
佢Unlike翻未
想討論出軌
好攰
又黎多個
你估個個都好似你咁得閒
嗰日出面打到咁亂都掛住睇連登咩
你咪繼續做冷氣軍師等光復香港囉
佢做冷氣軍師就係光復香港
我地開post就係癡癡地線
我建議你真係唔好再講了
8月5第一次火魔見報想笑死我咩
咁點解721黑警會話暴徒係西環搞事而搞到元朗唔夠人啊原來果日西環係靜坐啊
你個垃圾主流觀念有啲奇怪
唔係因為佢地紅咗等我去追擊到佢冇野撈先
係因為佢地啱啱拍YouTube嗰陣都係真心有heart去做
到佢地開始做到成績自然會多人留意
佢地so called都叫公眾人物 多人follow有啲影響力
所以佢地先更加應該要規行矩步
其實佢黃定藍都唔會改變到佢抄人同埋呃人嘅行為
只係佢真係藍就更加罪加一等咁解
如果唔係我地開咗咁多個po追擊佢 佢會po story "speak up"?
佢會咁多日都唔po story影自己打喊露瞓覺?
主流觀念應該係作為一個influencer 要有正面嘅influence 而佢地做錯咗就要追擊 呢到講嘅冇一樣係屈佢

幫口嗰兩個啲辯論邏輯好似Twitter啲小粉紅
又話嘥時間又要駁咀 屌住走咁
講極都講唔到個重點

都唔係keep humble 根本冇humble過
be humble la but no next time ga lah
屎盤搵工啦 無錢交租喇
痴撚線 笑到我仆街
條友真係唔識架喎
人間再見?
感謝矮屎duckduck提供笑話
一諗起屎盤你無得係ig反擊 但又要like 人cm 扮哂唔care 然後上連登留低負皮 係度駁返人 但又駁唔中point 就好想笑

只不過近排見得閒
你唔止近排無job得閒啊 你之後都會好得閒一定追擊到你收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞