乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
我地追擊佢同佢藍定黃根本無關係 佢真係黃我地點追擊佢都係黃 不過屎盤食藍店架 淺黃都唔係
仲要打埋卡宣傳先仆街
之前睇新聞話run一間gym room原來每個月至少3-40萬
武肺下佢地話賺少左好多好大獲
唔怪之得前排咁嘅情況都咁多kol忽然做gym撚啦
原來又係廣告
諗著cap水
諗起佢地之前做到呢個數仲要賺到開巷
仲要牛生呢啲星級尖窿一定食水仲深啲
賺到可以做屎盤人肉atm
依家蝕到咁
唔怪之得要賣袋啦
大家留左未啊繼續收佢皮
屎盤好驚今次真收皮 所以搵牛生上黎屌我地鬥黃 諗住我地會收手 不過牛生我地係會好似追擊cctvb咁追到佢收皮
我都講過條女係貪心
但佢有佢用處
借問聲佢嘅用處係咩???
佢用處係咪吸引黃絲去藍店食野?
調轉角度睇我地係提高緊黃kol質素
仲有 黃唔係大晒 做錯就可以一句:「手足離唔好割?」
好似雪姨咁一做錯就話:「我黃架 大家唔好嘈」
黃真係大晒? 冇品抄襲呃妹妹就可以視而不見?
本來我都唔諗住覆落去
但我發現有幾件好鍾意屈人係親屬乜乜物
其他人講咩鬥黃、乜乜道德問題個啲
雖然我唔認同 但都叫有理性討論
係你一兩個好似啲大陸閪冇讀過書咁
一黎就nmsl 然後屈人係乜係物
反對你地一定係有利益有關係
屌真係好撚肉酸 想威想拎彩想發洩 但又唔想用腦

你話咩自爆個段 我估你應該係講緊#1 quote個段野
坦白講我剩係睇過post 1然後就係呢個post
唔知你地中間發生咩事
但好明顯佢既意思係
唔好用「kol打手」呢個理由黎攻擊「佢」
而唔係佢唔小心自爆啦屌中文文法有咁難理解咩
唔好話比我講呢道咁多個人 冇人睇得出呀?中文u咗?

本身見啲人咁興奮回覆牛生牛生 想入黎問邊撚柒個係牛生
真係唔該晒你解答埋唔追開根本唔會知 你地其實根本係狂粉黎
多謝繼矮duckduck又有人入離推post
唔好理佢 大家去留言呀到時屎盤收左皮 睇佢仲點做護屎手
厄follower錢 扮下其他kol比我地笑
推到阿庚姐仆街死
算啦 既然你都唔認同「其他人講咩鬥黃、乜乜道德問題」
你個人覺得屎盆好好 佢好有用咁你咪繼續支持佢囉
咁無衝突喎
咪當呢到d八婆係屎忽痕無聊搵野攞黎搞
你繼續你既Twitter追擊
你就大陸閪 唔記得牛生係澳門人添
唔知中間發生咩事 但又會咁肯定知佢咩意思既
ohno係spoon的印尼口音柯ri jin呀!
啱啱放lunch 一日三追擊
坦白講我剩係睇過post 1然後就係呢個post
唔知你地中間發生咩事
唔知你又留言撐?咁好笑嘅
推到第6個仲唔明,你係唔識字定點
不如你收收皮先

你又真係好撚黃喎
用火魔原因都唔知
留言啦費事同佢講嘢啦 依家做嘢!

以後搵spoon Chan 賣廣告嘅商户我一律唔會幫襯

#印尼 #混血兒 #華人 #錢 #乞兒 #KOL#高價 #丐幫 #幫主 #垃圾 #beautyblogger #begger #beggar #hkkol #youtube #youtuber #hk #陳庚佑 #欺凌 #抄襲 #扮自創 #Influencer #chanel #dior #ysl #benefit #innisfree
Instagram / ig : @khengchan @spoon.dotcom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞