乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
樓主大大之前咪post過一個2019屎盆廣告商既list
可唔可以post多次for做任務
大家要繼續report同留言先可以收條臭西皮

大家有冇過去留言啦
牛生唔幫手既
唔通牛生醒覺了?
Spoon Chan ( @khengchan_ @spoon.dotcom) 係網上好多黑歷史,昆followers錢,又抄襲其他KOL扮自創,以後搵Spoon Chan 賣廣告嘅商户我一律唔會幫襯,罷買!

#印尼 #混血兒 #華人 #昆錢 #乞兒 #KOL#高價 #丐幫 #幫主 #垃圾 #beautyblogger #begger #beggar #hkkol #youtube #youtuber #hk #陳庚佑 #欺凌 #抄襲 #扮自創 #Influencer #chanel #dior #ysl #benefit #innisfree #shu #beauty #ugly

Instagram / ig : @khengchan_ @spoon.dotcom
痴線絲 好波
仲忙過玩自己本身個ig
已follow晒 大家快啲去cm
開到6好撚癲
但我鍾意
2個負皮
推呀!仲未夠多cm
[black]同我轟炸屎盤咁轟炸佢地IG [/black]
呢間野del cm留左2個得返1個
大家追擊呢個
就係屎盆曬燈先黑既證據 成撚日拎印度人少數族裔光環
條友真係正中大話精乞衣雞
我個啲都冇晒
推啦
唔想大家消費到頭來助養beggar
抄人呃人都做到KOL

追擊到佢收皮 話比啲beggar知
做到變晒質 r sponsor
佢地同大佬b嘅下場一樣
慎入

好想打7佢
Hide 左cm
仆街 驚到秒關留言
呢個真係要重點追擊
collawhite
Del左有屎盤既post越來越少
哇我留言問佢做完療程會變屎盤咁既色?佢覆我咩療程係可以均勻膚色個類廢話我再問佢屎盤做完都係膚色不均係療程冇效定屎盤問題同埋點解要del cm依家惡到刪埋唔比人留言
我係消費者問下野都唔得 點做生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞