乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
以後搵spoon Chan 賣廣告嘅商户我一律唔會幫襯

#印尼 #混血兒 #華人 #錢 #乞兒 #KOL#高價 #丐幫 #幫主 #垃圾 #beautyblogger #begger #beggar #hkkol #youtube #youtuber #hk #陳庚佑 #欺凌 #抄襲 #扮自創 #Influencer #chanel #dior #ysl #benefit #innisfree
Instagram / ig : @khengchan_ @spoon.dotcom
推到(7)
你今日舉報咗未
你今日舉報咗未
推到個乞衣收皮
成日流流長 唔知屎盤做緊咩呢
唔中意屎盤但就咁睇
呢間collarwhite係做美白 唔係照燈曬黑
篇廣告打到1999我都淨係見到佢話要曬太陽 就要做好保養 廢事傷皮膚 冇話屎盤係人工老泥妹
反而佢咁proud of southeast asian 健康膚色 如果偷偷做美白就講唔通

不過間野好搵唔搵搵佢代言都垃圾架啦 唔阻大家追擊
再睇多次覺得間野打到好1999同誤導
係咁講咩想有古銅色既肌膚
間野係幫屎盆均勻膚色 又幫佢美白(???)
屎盆又想黑又想白你想點
就係成篇係咁講古銅色肌膚但佢地冇做曬燈
屎盤好難捉摸
呢間pr成日搵kol出event 提醒下佢屎盤有幾垃圾

https://www.instagram.com/p/B-8vQEKgVQD/?igshid=6spk5y68sjur
Origins 禁左唔俾留言

睇佢禁到幾時
Push
Etude house 今日開返工 好多post要追擊

https://www.instagram.com/p/B-8tiJ8gImL/?igshid=1bn4oycqt3mr9
個post仲要搞緊giveaway 勁多妹豬會睇到屎盤啲衰野
辛苦哂!以後一推出尼就推
愈dele cm只會愈多!
睇你點閂留言
可能又del cm
繼續推
大家落力去留言等多d妹豬入去痴線西ig食花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞