乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
你地真係痴痴地線
我同好多巴絲每日全天候上twitter文宣 加速主義
尋日嚇到班支那狗全面撤退
你地就用一樣方法 加倍努力 去狙擊個淺黃kol
佢做既野唔係傷天害理 最多話佢貪心
我見佢間唔中就會po吓啲淺黃文宣
狙擊一兩個post咪算 你地搞到人地收皮
又少咗染黃啲中間派既方法
你又知呢到d人冇做文宣
仲有啊 大佬宜家唔撚係淺黃就大曬下話
佢做錯咩你自己由Post1睇起啦
佢道德有問題啊家下
淺唔淺黃關佢道德有冇問題咩事
仲有佢食藍店架 淺黃? d尿淺黃?
黃???邊到黃????
唔知點解睇你呢段字覺得好好
咩叫淺黃文宣 文宣都有得分淺唔淺黃
如果一個做錯事既人拎住自己係淺黃就可以為所欲為
做乜都用淺黃黎做擋箭牌
咁請問你係咪覺得冇問題? 你思考下啦我都唔再反駁你了
你唔好當啲人每日淨係做一樣野啦
我晏晝追擊屎盤 唔代表我臨訓冇用Twitter 推post
睇你段字覺得好好笑*
多謝佢入黎推post
大家可以ignore佢
覺得佢真心膠想點一點醒佢
不過算啦 裝睡的人叫不醒
佢個concept 係只要係黃 做錯事都冇問題
唔係因為黃就代表做乜都得㗎喎
話佢食藍店打卡呢啲係fact又唔係屈佢
唔討論佢偽黃定淺黃乜都好 唔通唔追擊佢就會變深黃
追擊一兩個post就算 唔係想佢收皮咁追擊為咩
佢都唔係今日先比人屌㗎啦 唔會冇啦啦想佢收皮嘅
同埋你又知其他人冇上Twitter文宣
想問今日係屎盤第幾日冇用艾豬
佢可能都用同一個concept 放喺自己身上
我黃 我就無敵
屎盤早晨 我又黎推post喇
以後搵spoon Chan 賣廣告嘅商户我一律唔會幫襯

#印尼 #混血兒 #華人 #錢 #乞兒 #KOL#高價 #丐幫 #幫主 #垃圾 #beautyblogger #begger #beggar #hkkol #youtube #youtuber #hk #陳庚佑 #欺凌 #抄襲 #扮自創 #Influencer #chanel #dior #ysl #benefit #innisfree
Instagram / ig : @khengchan_ @spoon.dotcom
靠ig搵存在感嘅屎盤無得玩ig 係咪好辛苦
實激到扎扎跳
黎黎去去又係得你地幾個
屌咪撚扮野啦講到自己除咗搞鳩條女
真係有份出去撚狗咁 心知肚明啦
見過好多次佢po文宣story 你唔知咪虛心受教囉 問問問
坐埋時光機搵比你好冇
我都講過條女係貪心 但佢有佢用處
事實係佢都算港女數一數二紅kol
佢貼幾張文宣接觸到既人係幾百個普通人加埋
不過你地都係至在搞撚死佢 講理性簡直曬氣
都唔知你地暗啞底係咪同佢有咩私仇
仲要話咩 黃就無敵?
從來冇講過黃就大撚晒 你地有方法咪告佢詐騙或者點
你地而家就係無用功 搞小動作講到自己執法者咁
執迷不悟 由頭到尾都冇講因為佢黃 所以冇錯
係話佢有用處 唔洗狙擊到咁盡
駁唔到就刺稻草人 spin論點
睇嚟你都mon開post喎
d pr係有份propose 邊一個kol俾個客㗎
d客點會知d kol,除非好出名嗰啲
姐係告唔到佢詐騙或者點就唔可以繼續追擊到佢收皮?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞