乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
咁都叫唔夠人講
一個二個都唔敢提佢呃錢
講到好多人咁添
唔好意思 得兩個
桃子
話佢白帶黃就人身攻擊 可能佢有菌姐
仲要閪笑

好尷尬 so embarrassed
諗住spin去藍黃再用黃衛兵淡化
之前癡線西啲狙擊好多次都因為spin到藍黃收左皮
但今次totally fail
首先 上面先撩者賤
另外 常識都冇真係好慘
白帶都冇 即係未必有月經 即係想問你是否更年期

唉 真係好慘
畫公仔要畫埋出腸
有菌好大機會係candidiasis
應該求診 食antibiotics
家計會幫到你 唔一定去急症室
普通科門診gopd都ok

加油各位
勿棄治療。
如果巴打冇白帶呢
笑死
一直spin去黃藍 唔夠人講就捉錯字 做咩姐你 肥絲大隻上身?
好撚肉酸呀 你收手啦
差d唔記得你自稱ha員工tim
我當佢唔係牙庚本人啦 不過有咩人就有咩follower囉
屎盤話你更年期就係更年期啦
正如個袋佢話用過兩次一樣
你哋班人係都要cap圖challenge 人
Feel到佢好撚要面同好Proud of 自己做ha唔知乜乜同覺得自己英文範疇好廣泛
呢幾點我覺得佢同屎盤好似
柒咗就走啦
咁撚把炮想嚇死人咩
笑到我
你比佢人身攻擊
我會去佢講個啲地方Check Check
利申佢唔講我真係唔識
黎黎去去喎 個po黎黎去去咪就係呀牛生同矮duckduck幫自己講嘢囉 你地都算折墮 人地比人狙起碼有朋友幫兩句 你地就要自己上連登嬲爆爆逐個cm覆 兩個都係咁spin話屎盤係黃 驚死人唔知係你地 笑到仆街
可能咁岩講中咗姐
最戇鳩係佢唔用不推文丫嘛
下下推自己啲衰嘢上熱門之後又賴我哋
佢舊Po出過ig ac 住公屋
三個字中哂喎 但係咪牙庚就真係唔知啦
Tg: kycccc
或者可以諗下點解香港啲所謂KOL會紅得咁黑人憎
唔係我地唔抵得 而係佢地憑咩?

唔同你講政治 淨係討論youtuber/KOL本身價值
佢地先係塑造垃圾主流觀念嘅人

個個一開始有心有力 做好功課做好content
一有咗人氣 就開始減產 或者題材千篇一律 甚至一模一樣之後靠PR禮物搵食 一味就話好用/用咗好多年
一個廣告開價10萬 但係內容?讀線稿囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞