乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
成日都覺得呢d臭格真係十足藍絲
永遠覺得自己睇倒認知既係最好最廣
個世界圍住自己轉
自己諗既一定岩人地就一定錯

真係痴撚線 個世界好大社會好多野等住你去覺架
其實從來冇人笑佢印尼人黑乜乜乜
我諗你真係要追追post 搞清楚我地追擊佢乜野
係啊屎盆標籤自己made in印尼 再不停消費少數族裔呢個群體
但佢老母其實係印尼華僑
再者 佢不停呃人話自己什麼野孩子鐘意戶外活動所以好黑好自豪又用呢點黎大造文章
點知比人發現佢既黑係曬登翻曬
痴線西係笑佢講大話好柒好肉酸好不知所謂啊
我個fd做nurse
係有假放
但放假都好攰
因為做nurse好撚攰
點解呢位讀nursing嘅矮屎duckduck
又currently working under ha medical field
咁空閒走黎嘈
最正係比佢用英文串
每日一推
特別感謝矮屎duckduck提供嘅娛樂 岩岩追完笑得好開心
你唔好咁9唔搭8啦 睇到人好尷尬呀
個打手想點?
Spoon助手?
Btw正字特警你護緊嗰篤屎好多錯字嫁喎 你有冇幫佢啲片同post做校對呀 快啲約埋屎盆落人間教佢認字喇知冇
矮屎duckduck係咪搵梗工啦
佢啲cm一個正評都冇
冇其他護屎手
benefit 新post 啊喂諗住一日出幾個post就無人留言喇咩

https://www.instagram.com/p/B-7OEQ1Hxqj/?utm_source=ig_web_copy_link
一禁入去又得番1個留言
留左三個都唔見晒
我屌你老母 你真係好閪煩呀
本身覺得有你係度推下post 都算 你成撚個大陸閪咁 唔夠人講就話人身攻擊 你吹呀 我係人身攻擊屎盤又點呀 我係要笑柒佢老泥妹呀 佢自己拎黎架 當日又笑人個頭老套又白鴿眼以為自己好紅睥9人 佢今日仲存在係KOL界已經係賺撚左!
最撚憎就係依啲人 講到冇野好講就9 up啲懶係professorial 既垃圾 覺得自己好型呀?
我唔介意你係度繼續推post 還掂今晚都開到7 嫁喇
我見你一次就屌7你一次
Kycccccc
ig咁多followers竟然連一個盲粉上嚟撐都無
仲衰過39J
其實班pr可以睇清楚
一個無盲粉嘅kol仲有無價值
連自己都sell唔掂點sell你哋啲products
死唔斷氣咁 定你想我地浪費時間係度同你鬧交唔得閒去各大品牌度留言追擊你呀屎盤
屌你老母我食緊紅豆沙都噴撚左出黎
矮屎duckduck個啊媽一定冇教好佢點做人
屎盤助手冇dele cm
大家快啲去打救下小妹妹
個post開到6先有2個護屎手
真是第一次 可以少支持者到依個地步
屎盤係正路嘅一定唔止依個數
連搵多個朋友屋企人幫屎盤講嘢都冇
到底佢本人有幾咁乞人憎
但係屎盤陰啲陰啲del緊啲留言

https://www.instagram.com/p/B-WsIb4FxzS/?igshid=u1dm7lpe5bio
真心朋友都唔多個 全部期間限定 連火車頭同佢老公寧願食花生都唔出黎幫bae講幾句說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞