乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
屌那星
屎盤please watch個highlight del左佢say hello個story 係咪見我地話佢個樣無悔意

佢會唔會為咗保住自己飯碗 真係會低聲下氣道歉 退錢比人 跟住當冇咗件事繼續做kol㗎?唔好啊 唔想再喺utube見到佢
Push

Hello 盆盤
搵工未?
牛生仲要話因為外表鐘意隻老泥盤
就算佢係正常樣 但做作到望到都覺得好樣衰
真心由衷地覺得佢好撚柒樣衰果隻屌
扮野作狀到打冷震
早幾年就鬧pumpkinjenn
利申我都唔鐘意pumpkinjenn

人地做youtuber 做到紅左就狙擊
好似做左十惡不赦殺左人全家咁
係要整死人
呢個就係呢到嘅垃圾主流觀念

其實唔關spoon chan黃唔黃事
不過見上面有人話佢藍囉 咪講下囉
我都算追post追得密 都唔係好見佢點藍法
反而好奇點解佢出左咁多所謂偽黃ig story
唔驚比藍店封殺?

同埋睇黎你班人係tina 同spoon 嘅common friends喎 講到似層層好似識佢地咁

如果我係pr應該都會睇到𢱑曬頭
其實啲product係pr主動比佢想佢幫手promote
唔知點解佢又會變左beggar
好似人人問pr攞就有咁
點解係狙擊個kol而唔係狙擊個炸brands 既pr
應該有好多人唔明你地做mud9咁囉
你唔講吓佢點呃d follower錢
唔係好見?你仲好意思話自己有追post
大大張佢食藍店嘅story喎

Common fd如果我係佢個friend我一早上去屌鳩佢添
使鬼喺度日日追擊佢

即係你覺得一個KOL呃followers錢,抄襲
都可以為個品牌帶來正面效應嘅話
我都唔知講咩好
Cap哂食藍店個story 都睇唔到 真係盲架喎
你覆幾長篇都唔會stop到痴線西追擊
你一係返去你個ig諗點拆
一係就搵工啦

你呢理據同五毛一樣
人哋講東就spin去西係咁話大家攻擊你唔夠黃
依家大家係追擊你格衰呃錢
賣二手衫同髮膜經營手法不良
食藍店幫藍店宣傳只係你格衰嘅佐證
炒人跟風都係
係因為你格衰影響行為導致你做乜都錯
唔關你係黃定藍所以被追擊
唔通你黃就呃錢無罪呀?
咁你認為要點do野先岩
我睇曬你成篇野就真係唔g你講mud9
咁其實好多野都唔係十惡不赦
係咪全部要放生呢
我覺得你好怪呀
我地一直講佢mark up價錢問題
如果呢個case發生係啲實舖
真係可以比C&ED prosecute
但你成日要spin去藍黃
Jm9
你啲mind好藍絲
成日覺得人地搞事
似十足啲廢老藍絲話啲人搞亂香港
人地同佢講咩因由
佢會9唔搭8話中國對你唔好咩

What?
(點都要加啲英文)
本來唔想咁幼稚
不過 最緊要正字
借問聲 係咪想講 抄 人?
好叻喎
俾人捉得多今舖威返次
關咩黃藍事
宜家係屎盤你呃妹豬錢 況且唔見得你幾黃你啲白帶就黃喇
繼續追擊
唔夠人講就人身攻擊,
睇下自己幾高質素?

定你連白帶都冇呀?
佢spin咗咁多次都spin唔走
白帶黃就人身攻擊?女性正常分泌物姐
算啦 我地一定會追擊到佢收皮 你打幾大篇野都唔會改變 不如你call班護屎手出來 一人捐十蚊俾佢交租先啦
笑咗,有冇人明關冇白帶乜事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞