乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
yess 又自然
我有時都驚驚地佢啲嘢
我想做下勇者
你諗住買邊間同埋買咩
Pr 有 mon po就知我哋好多都係幫襯開你哋,唔係為反而反
唔講以為spon chan 身邊有人做黑警
咁緊係唔會阻止你地狙擊佢 最好死全家添

講到人地幫襯藍店啦喎
你地全部人避得哂麥當勞同港鐵再講

講到呃人啦喎
都講左一買一賣 閣下自理啦

呢個狙擊po 就係分化 就係煽動L

加油啦所謂正氣絲
眉筆強烈推薦 Anastasia Beverly Hills!
自創
化妝品post話佢奶共
佢幫襯完 再post廣告叫佢啲fans去幫襯
其實罷用屎盤我地都可以用返benefit benefit有sponsor過 balu 應該都用得過
1. 買野格價係消費者「應該要做」既無錯 但應該要做唔等於「100%責任」囉,咁係俾人呃既情況下係咪都岩用呀?用下你個死人腦啦屌 咁都可以合理化到屎盤誤導消費者既行為 係咪老泥當飯食

特別仲要係唔適用於賣方有心呃人在先既情況囉弱智 仲要賣哂先解釋番俾消費者聽你覺得賣方會係誠實既一方?

當賣方刻意隱瞞或者做假個市場公平價格,就唔叫你情我願喇 買貴左唔係要dum心口,係要dum撚屎盤個假波心口呀屌你

2. ok!你話價格可以check呀麻,咁使用次數呢?係咪個個都要上屎盤ig驗證d衫同袋既出現次數呀on9講野之前係咪食撚咗啖老泥
你估我係屎盆咩 我真係冇食藍店同搭黨鐵
你點睇啊influencer屎盤係2月29號去旺角食阿保久 仲打埋卡 狙擊藍絲港豬有咩問題
屌 sor9冇食藍店 打錯 係阿久根
而家狙擊佢呃人又可以拉埋藍黃黎講 又分化又煽動
佢有冇去過遊行都唔知啦 黃
個個兒登仔搞撚到黃係免死金牌咁
就係你地呢啲打靶仔搞撚到黃圈臭哂
蛙姐又係咁 屎盤又係咁 黃就可以呃人抄人野?
大J夠黃啦 你地又狙擊?
On99
Push
睇死阿矮屎盤duckduck一定有食藍店同搭黨鐵啦

利申真係冇搭黨鐵鐵同食藍店
難就難啲
但有心都做到
唔駛spin 喇屎盤
你玩撚完架喇
你有job嘅話仲得閒上嚟mon post覆post咩
出面大把kol俾堆pr揀
你唔駛諗點翻身正正經經去搵份工啦
小人之心度君子之腹
宣揚藍店
Btw 發覺次次哩啲追擊po都有人問:
「使唔使要開咁多po」
查實有人討論 咪有人開po囉 問問問
你鐘意可以出去開po撐佢㗎
憑咩喺到評價有咩po值唔值得開
總之我地會繼續追擊到佢收皮理得佢藍定黃錯就錯 要撐佢咪吹雞叫人留言囉 睇下有無人理你
應該係屎盤同Tina fd 左就專燈8掛佢點剪片
反正前期tina剪片素材真係幾有個人風格 好多手繪野果類
可能無咩所謂講左比屎盤知 又無諗過佢抄到足
之後就不和囉
再仔細d 邊個想絕交先就真係唔知 都係聽返黎
講真 人地當你朋友 你抄人野預左人地唔鐘意 仲要染咩頭又跟住染
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞