乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
而家唔係同佢鬥黃啊 而家係話佢呃人錢啊
佢係數一數二紅kol 係influencer 咁做咩去食藍店 仲要po ig啊
好多次<<<<你係咪當打兩個喊樣個啲係文宣
正正係因為佢多妹妹仔follow 先要追擊佢
又大洗又貪心 抄襲冇誠信 比人認清楚自己一直”崇拜”緊咩人
我哋係想搞死佢啊吹呀!唔好話咩來來去去得我哋幾個啦
如果真係得幾個人想搞死佢 個post會唔會開到6呀 會話到今日都咁多人搵各大品牌追擊佢
我唔會話你係護屎手 但你同我地鬥黃係冇撚用
叫我地心知肚明? 我自問真係企係前線打狗既
你依啲人成日喺度問人哋有冇撚狗呀 有冇抗爭呀真係好乞人憎
你個世界係唔係除咗抗爭就唔會做其他嘢?
然後唔夠人哋講就話人哋同佢有私怨
同你講嘢真係嘥9氣
多謝你幫手推post
原來幫手宣傳食藍店就係有用處
你講到撚狗 你憑咩叫人停止用火魔啊
係自問冇企喺前面打狗
但Twitter 推post 捐錢 後勤野一定做足
睇到你咁勞氣你咪唔好睇囉
如果來來去去得幾個人想追擊佢
咁依個post遲早都會收皮㗎啦
依家駁唔到嗰個係你咋垃圾
而家夠冇方法對付中國共產黨啦
咁我哋係唔係又用緊自己方法啊?
屌你 我哋用咩方法對付佢關你撚事咩
佢做過家長? 發過夢?
share 張野就黃 ?
佢Share都係因為香港有8成人都係黃絲
佢迎合返大多數嘅人炸
呃人錢都就要屌
黃定藍都一樣
賣2手袋不嬲都好低價
姐係2萬買反黎 1萬賣出去(或者更低價)
所以spoon 醒架放上網賣
唔係咁On9賣咁貴 一定大把人爭住要
打兩個喊樣就係黃
就算佢真係黃
佢黃就合理化呃錢
啲前列腺巴好撚慘啊
佢咁黃,靠運動食女都屌
同左佢哋道歉未
咁我到時偷呃拐騙你唔好話我唔好放落上連登
我好撚黃㗎又出去發夢又文宣又捐錢

佢藍㗎我屌你老母
好辛苦啊冇得post story影自己個屎樣上去
佢po藍店就真係幾萬人睇到 去幫襯
原來撚狗搞到前線比人拉就係你條仆街
講咗幾撚多次唔好撚狗
你鬧完佢唔撚會少忽肉
仲會捉埋前面啲人

你又有幾黃?呢啲嘢講咗咁多個月都唔識

數一數二kol?巴打你食開屎
我都想我真係識佢同佢有仇添啊
上門拍鳩佢門問佢幾時出嚟解釋自己呃錢
牛生?
淺條毛
嚟嚟去去都係嗰幾個?
你咪睇吓自己有幾多個負評囉
係啊我有10個account每日幫自己推post
係lancome
229旺角有手足比人拉 佢就係旺角食緊阿久保 仲要打哂卡上ig威威 佢係完全平行時空既港豬啵
貼過文宣就等於做錯咩事都要包容當睇唔到?
唔講佢貼過幾多文宣 唔想鬥黃 呢件事亦都同黃唔黃或者有幾黃冇關係
問題係佢做嘅嘢係唔啱 用唔合理嘅價錢嚟賣嘢 你都識講佢啲po可以接觸到幾多普通人 咁你又諗下有幾多人會畀佢誤導到 (拿 我冇話啲人自己冇格過價就去買佢啲嘢唔使負返小部份責任)
最大問題係佢已經有前科 呃人 抄襲 呢啲就唔使麻煩你坐時光機 碌上啲就有哂圖喇仲要受訪時依然覺得自己冇錯

又話要理性討論 又要話人哋係私怨L

同埋你咁樣話呢到啲巴絲冇份出去做嘢 你又知佢哋喺追擊呢個有問題嘅人嘅時候冇做其他嘢?冇人同你心知肚明喎
咁樣又係咪喺到鬥黃呢
大家嘅槍頭一齊向外啦好冇
佢想influence幾萬人去食藍店炸下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞