乞兒無恥kol SPOON CHAN 昆followers錢賣名牌換新衫(6)

1001 回覆
363 Like 10 Dislike
牛生hello
就算佢真係黃又點
黃就可以呃人錢?
黃唔係大曬㗎
佢仲要係藍
屌佢老母
唔撚使同佢交代
我地唔好理佢
唔撚使同佢講做過啲咩!
數一數二紅kol有elva ni倪晨曦 人又靚又係黃絲
你岩 呢個post好似真係得幾果個痴線西講野
但係好多絲都係cd rom 默默付出ig留cmt追擊屎盤
你今日舉報咗未?
原來係ig story po吓文宣就可以呃鳩人錢

乞兒spoon啲打手低質到
每日一關心
陳庚佑搵到工未?

難得四日放假但屎盤無得瘋狂影相打卡鋪艾豬
諗起都傷心
個咁撚柒既名spoon幾可會有人撞
少數派 唔使理佢
tag埋佢出黎咪得
benefit出左新post 大家上啊
發現有啲巴成日衝入黎自爆係前線乜乜物物
唔個真心定咩
真心自爆嘅唔該你睇下精神科
成日有幻覺
但成日覺得呢啲自爆嘅人好假
好大陣狗味
引其他人自爆

仲有我係深黃定淺黃都好(係樓上條傻鳩佢自己分)
做嘅野可能好多或者有人覺得唔夠
但點都唔會食藍店
仲要Post ig宣傳

仲有再強調
呢到一直係講緊屎盤心術不正
冇人批鬥過佢深黃定淺黃
一直講緊佢係藍咋
唔好再攞黃藍政見做擋箭牌
Post文宣唔係I❤️hkpolice tee
錯嘅都要比人鬧
點解我冇睇過屎盆post文宣 淨係記得佢係到影自己好sad個做戲樣
衝入黎護屎個兩個都係focus講佢post文宣
似想spin大家係黃衛兵去淡化呢件事
高招
痴線西ig次次po story幾分鐘就有幾百個人睇咗
係咪牙庚咁多㗎啦 不過cctvb都係靠幾百個人就可以搞到就執
係無*
叫人唔好鬥黃,但你宜家就同緊我地鬥...
巴打各有各做唔好計邊個做個乜啦,革命從來都係一個人嘅事
佢似一個港豬偽黃 真黃點會仲幫襯藍店 最過分係打卡宣傳
佢個句自己去twitter嚇走支那狗好威呀 深黃呀
你地班淺黃做過咩呀 想屌柒我地淺黃係垃圾咩都唔做仲話人癡癡地
但又讚屎盤係淺黃kol仲間唔中post文宣好有影響力
屌黑人問題
佢自己先係屌同路人最勁個個
Hello牛生呢排你無工開 mon得咁實啊?小心啲 唔好好似你女朋友咁柒 一陣自爆啊
數一數二kol 真係笑撚左 咁自大
唔spin佢政治取向係咩lv啦
但佢食藍店嘅
自己諗下佢有幾關心呢件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞