高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
但4s本身就半部洗衣機咁大部
hello
冇比較過 但買左whirlpool CS2320一年 老婆話幾好用
最近係built x pro 入左呢部

https://m.price.com.hk/product.php?p=267793&t43=B

純粹係想買部歐洲造大牌子蒸焗爐,唔知好唔好...
唔係

但如果真係怕熱,點解唔開冷氣?
而家啲冷氣機都好慳電
唔壞嘅唔會日日上網話俾人聽自己部機冇壞

我嗰部 Whirlpool 蒸焗爐,用咗差唔多5年,冇壞過,亦冇買保養
巴打們電子鎖有無研究
岩岩裝左三叔DR708
搞左幾日先成功LINK UP到個WIFI
sc300邊度有講佢要預留既散熱空間
睇說明書都搵唔到
請問有無model number?
P.3已經有寫高都唔係問題,個深都要預10cm真係有d難搞,如果就唔到位可能最尾都係買4s,功能上睇唔到有太大分別,係4s都出左如幾年比較舊款
係咪德國製?
係就唔使買,好難壞
唔係都唔使買
買過部好過

Made in Korea LG 幾好
Made in China 就
其實我覺得上面預夠20cm就得
我睇佢個排氣口都好似係向上
左右同深有位就夠
唔洗預到咁足
same modern
點解搞咁耐嘅
巴打用緊邊部
有budget買三叔wifi款就得
最尾解決到係WPA 問題......
基本係得609, 708, 718比較好
當然買718 不如買708....顏色唔同貴幾舊
609 有拍卡, 不過質地係膠
708 無拍卡, 但金屬面, 成件事高貴晒
冇錯,風扇呢家野廿五六度用都仲 ok ,再熱 d 就真係要開冷氣。
有無咩靚梳化介紹?上星期去歐化睇d款幾靚,有金屬腳,但價錢好貴,起碼要兩至三皮張
有無d差唔多款但萬零蚊攪掂架?
上個 post 都有講到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞