高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
LOCKLY鎖膽/外型/密碼解鎖方式 贏

但2020年除非你想慳少少
如果唔係一定會用WIFI鎖
LOCKLY要連WIFI要外置買多個配件 仲要插電先用得

仲有PLC買鎖貴幾舊
去其他大鋪買就得, 都係行貨黎
真心學野想問勁在邊
我個yale再壞多次就會換左去
1年整3次我頂佢唔順
有冇人有推薦既智能燈制
除左小米

點睇Philips呢部濾熱水機
咪寫左囉
多謝巴打
巴打有正在用嗎?

呢到有無巴絲打分享下lg洗衣機或洗衣乾衣機用後感
按摩慾肛
我純粹自己覺得唔靚
日本制National家電,不過你都買唔到。
Citysuper有好多款
我用緊7/4kg薄機,佢係幾好,但其他方面麻麻,乾衣比較嘈,脫水如果少衫部機都幾震,可能因為係薄機關係,正常厚機應該冇呢個問題
洗乾嚟講,LG近年進步得好快

唔同洗乾量都有,睇自己用開分量

夠靜,內膽又有10年保養

最重要係細部,價錢又好親民
多謝巴打
巴打有正在用嗎?

呢到有無巴絲打分享下lg洗衣機或洗衣乾衣機用後感
我用緊7/4kg薄機,佢直驅係幾好,但其他方面麻麻,乾衣比較嘈,脫水如果少衫部機都幾震,可能因為係薄機關係,正常厚機應該冇呢個問題
LG洗8乾6開心使用中

夠靜,乾個效果都好好,基本上無up味

唔多衫會用30分鐘快洗,洗完乾淨,聽過好多三叔西門子15分鐘快洗洗得唔乾淨

舊屋之前係用pan記揭蓋好多年,無得比較
可能我用8/6厚少少,唔覺有嘈同震問題
用緊6kg淨洗,硬係覺得30min快洗唔夠乾淨
大汗衫會有少少味
其他mode閒閒地成粒鐘又好似洗太耐
我會30min再開step1預洗(版面左下角粒掣)
洗衣粉就分開兩邊一半半
加埋較1200轉洗就44min

咁洗就又快又乾淨
又學到野
係,我都覺係薄機嘅問題,所以結論係有得揀就盡量買厚機
我薄機但成日塞到爆哂先洗
但LG有樣野做得幾好
就係聽得出fing乾果陣如果堆衫重量唔平均
佢好似會分幾次出力
等fing乾衫果陣唔會震得太勁
到轉得順果陣先full speed
咁樣部機起碼唔會好似疆屍咁跳出嚟

用咗年幾淨係試過一次件衫索水太重轉唔到停機
咁多lg好評
又睇吓先,

咁似乎殭屍跳都未必關多衫事...

我部惠而浦,己經錫住佢黎洗,都係收皮
想問下各位巴絲邊隻牌子電視機好?
多數連wifi嚟睇netflix
黎緊諗住買LG 10.5洗7乾
同埋我鐘意佢個指紋位置
外置個舊wifi其實跟埋個door contact function,
不過諗住用多排先買
但佢一定要手柄
呢個麻麻
想換拉果d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞