高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
層架除左ikea 實惠 仲有無邊到多選擇
你唔好當佢係一部會吹住你嘅風扇

淨當係製造室內對流

即刻成件事唔同晒
部野慳位,我之前用過panasonic個隻座地風扇,
好似成$2700, 用左1年就打柴,壞motor,打上去問維修要$1500,仲要我成舊抬去門市,所以見岩岩出左hp05又3合1,真係好爽
我早兩年買左部TP 04
本身屋企齋開窗都幾好風,所以風扇弱啲都冇乜所謂
淨係用嚟做對流效果又真係幾好
仲有得用app check下溫度濕度

Overall算幾好用,除咗嘈啲之外都冇其他伏位

但成五千銀諗落又唔係好值,畢竟都只係一把風扇,大把更平嘅alternative,下次未必再買
四五呎定四五米先?四五呎把扇幾雞都唔會話冇風啦。
有冇人用緊 dyson 部 bp01?呢部都唔錯,有空氣清新之餘中間個波可以調校上下風向,可以當佢循環扇用,風力比無印集中,風力開到最大雖然有 d 刺耳但唔算嚴重,而家廿五六度開到 4 打向上吹已經好正。
BuiltinPro
買野前托塔都得,買完後,唔見影
講完
唔夠涼 出風少 範圍窄
3年前裝修用緊隻YALE 電子鎖
SO FAR SO GOOD
功能係無Samsung 咁多

不過,YALE機械鎖一流,拎上手都知好撚重,暫時房門用緊。
有無浴室寶推介
新屋係黑廁
多謝巴打先
放棄左喇 勁多review 都係講佢垃圾
Philip 9200 貪佢好睇
BuiltinPro碌信用卡使唔使收手續費
有冇巴打研究分體冷氣?
香土有個人好勁咁,勁推東芝同菱機
Panasonic呢?
直立式風扇會唔會仲耗多D電?
諗緊買咩風扇好
定係買返傳統算
我廳用日立420 2匹分體,2間房就用panasonic新出個部R32變頻3/4匹窗口機
唔洗
原來有啲咁嘅嘢 唔該曬
佢好似覺得唔夠凍,耐用都差d
巴打幾多尺?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞