高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
但可以襯多啲盆
大家有無訂製傢俬鋪推介?
有冇電磁爐用既鑊可以介紹下
垃圾桶我用緊 eko,用左將近三年,當時向淘寶訂,因為香港唔多款選擇,垃圾袋要上網一次過訂一打返落黎。

貴過其他款成兩三倍唔知佢啲sensor款襟唔襟用呢
你買screwless?
大家分開買抽濕機 空氣淨化機 定買2合一個隻
我依家個部惠而浦洗衣機
3700 兩年前買
嘈,又震
好似避震壞撚咗
有一日好似殭屍咁跳咗出黎,成十cm咁多

下次唔再買

打算用到佢收皮買過部

有無巴打家用緊前置既介紹吓
我想買sensor款呀,呢個年代緊係方便好,唔想下下踩落去
考慮完 我打算都係 samsung 最新個款話輕鬆推個個算啦,yale 個指紋好似真係太剌激
旺角都有eko 賣,我睇過佢d 定位同款其實都幾抄simplehuman, 開心使用就得啦

其實有兩個牌子既隱形家具都好高質

blum, kessebohmer, 有聽過再討論,我洗唔少錢
BG定施耐德好啲?
我都幫手push, 睇中左飛利浦隻easykey 7300
bg coating 個隻靚就係靚,不過會甩色

利申:用家
研究完電子鎖 決定都係Philips easy key9200 好似好正
有無巴打有研究
睇中 9200
睇完濕曬
功能好完善
Whirpool design 感覺好過Panasonic
用緊baby kingdom 師奶最愛 4S 蒸焗爐
不過有個問題係好易吹到周圍油煙,同埋蒸野開門果下,會湧曬啲蒸氣去塊臉到,
但佢新出細部果個design解決左呢個問題
有咩特別功能咁吸引
早晨
個指紋位出色,同埋佢d功能睇落感覺好實用
反而 samsung 就好多 多餘嘢
而且9200 真係好好睇 質感問題
https://www.sc-smarthome69.com/?product=philips-9200

可以睇下佢既飛機文
睇到好high
室內出去要先推後拉?
呢層唔清楚 淨係比佢個樣同功能吸引
門外機體好簡潔好好J
隱藏式把手幾鍾意
但室內機體感覺有啲大舊
功能同事面咁上下,想知佢藍芽連apps有無wifi咁穩定
其實淨係鍾意個樣已經夠理由去馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞