高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
乾衣機乾埋嘅話係咪無可能唔燙衫?
WTH 120用家

乾衣機唔係所有衫都乾得
亦有d衫唔建議乾但其實乾得

所以有二合一你都係要晾衫
但一定晾少好多

家居服底褲襪唔使晾
平時洗衫用twindos唔使落洗衣粉
係慳好多時間
巴打 想問下例如邊d衫唔晾得?
打斷買
我都想買施耐德~求介紹
我聽好多西門子+惠而浦容易壞

千祈唔好買
dyson 風扇就正常,但如果你係冷暖就好好用,因為真係好快就熱,有得恆溫,間房入面夠熱識得轉standby
pan記,5千幾蚊有洗連乾,自己用落ok,洗1.5hr乾4hr

基本上純綿既都放心乾,即係底衫褲,一般綿既t shirt,大毛巾都得

唔可以乾既包括人造物料,即係所有牌子既運動快乾tee,拉架布,恤衫西褲朝完都係搵自己笨。呢啲我會洗完之後開機抽出嚟拎入廁所用浴室寶,6hr mode dry
屌,後者就係我
西門子都唔好?打算下部買佢...
未用夠10年8年
答你唔到
有冇人用緊曬被寶?我見同事佢用得幾開心,冬天臨訓前用黎焊暖張被,又可以洗完衫入落個乾衣袋度焊乾 d 衫,又可以用黎焊乾對鞋,細細部搞到我都好想整返部。

用緊iris果部
但真心無咩用

可能我本身有乾衣機,浴室寶,抽濕機,冷暖冷氣機
變左佢完完全全擺係度唔知做咩

唯一會用就係用黎熱死塵蟎
之後再用部吸塵蟎機用
洗衣j...
但下次買既想買洗衣乾衣,但唔知好唔好

無咩習慣,都係1-2日洗一次,唔會塞到爆
易壞就不了
驚驚...

就係想咁爽,未試過
Dishwasher Miele or 西門子好
上網睇十個九個都係西門子
我都想買Miele..
但好似都係大機,我原先放洗衣機個位放唔入...

所以睇吓呢到巴打有咩介紹
原先諗住西門子
但有巴打話都係會仆街
冇錯rain shower+面盆龍頭+廚房龍頭,全部德馬買,平香港超多
我買左lockly
我都係英馬買左,等緊到
我本來都想買miele, 不過太厚最後放棄左,因為我部洗衣機係擺廚房,黎緊應該會買LG 10.5kg洗/7kg乾個部2合一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞