高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
我焗蛋糕ok麵包未試過
好正架,我都係參考日本同台灣網站,香港LG同其他金章嗰啲牌子回佣多啲sales所以狂推,
我用左四年仲好新浄有力同好定,已經唔係最勁變頻,我都係要去樓上電器鋪問完好多間之後華仁會平啲就訂,日立好少街貨同埋百老滙豐澤佢哋唔賣日立新款嘅,我之前就係咁所以去訂。上門個裝機師傅仲好好服務
我恆溫熱水爐,抽油煙機,雙頭煤氣爐,乾衣機全部TGC,話晒危險野,貴啲比佢攪哂安心啲,仲有佢啲出品真係好慳runtime cost ,尤其係熱水爐同乾衣機,一兩年平左啲電費夠補返買機條數
仲煩。
好奇怪既 master。
之前問過好多人同直接問煤氣公司,原來煤氣乾衣機運作費用好平,同埋因為夠熱,可以幫手消下毒殺菌,我自己覺得真心正,不過真係要另加一個位裝,唔係人人肯
或者呢個反映左香港既居住問題。
幾蚊乾一次衫,你可以問下煤氣公司先
你落左訂後就永遠未有貨,等左好耐終於第二間訂到有貨,之後同佢退訂又攪好耐,哂氣
草津好似無remote,所以我揀panasonic
Toto 先至係正野
Kohler好多已經係一早大陸做,hansgrohe都係cheap哂得個價錢好似好高貴咁,Toto 啲料靚好多,你可以問下裝修師傅
貴嗰部有,不過隨你喜歡
邊度有靚Lounge chair 買
買左hans隻Axor,鋼水非常滿意
忍唔住沖完涼每次都抹到令
其實你可以去日本睇下其他牌子傢俬作參考。好似franc franc啲日系款日本大把,唔貴,係香港franc franc賣得貴啫,所以如果係我自己,我唔會去佢度買傢俬,好似比人搵笨咁
係呀,所以裝佢都係成本之一,不過佢可以掛牆,但係要煤氣公司上門睇位先
華仁會係幾好
我居屋折騎樓做埋廚房,裝到佢埋上邊角位唔阻地方,因為嗰個位就算裝櫃攞野都唔好用,咁洗衣機係下面,我洗完衫執上去都好方便
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞