高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
想請教下如果主要都係想焗嘢同微波功能,蒸嘢都係其次(甚至可以唔要)咁買咩爐好?
我見好多人話蒸焗爐個焗function其實唔係咁好,而水波爐又少人講。定其實都係分開買返一部焗爐一部微波爐(但好似好蠢咁)
我係逐間問下
問多幾錢你就知邊間通常平d
之後就問死果幾間就算
同埋有時大鋪食回贈食贈品可能有機會仲平

好似我之前係百記買部50寸電視
送左個800蚊真無線耳機,信用卡回300
仲平過price.com

當然你要有時間去格價啦
ST-B700
但我覺得特別靜

但佢抽力我滿意,但我唔算成日炒到好大煙

個靜sales話,如果明火煮要部勁d
同埋佢試開過俾我睇
ST-B700

但佢抽力我滿意,但我唔算成日炒到好大煙

個靜sales話,如果明火煮要部勁d
同埋佢試開過俾我睇

等你買完出用後感

呢到好多巴打都話lg正...
唔該晒, 知唔知勁啲嗰部係咩型號? 都係櫻花牌?
抽油煙機重點唔好買TGC +710
伏撚到hi
開三段嘈到聽唔到人講野
抽力弱

最大鑊係隔油版兩層中間係拆唔撚到
拎哂螺絲批都拆唔到
洗油隔難到仆街
係, 易潔同靜都好重要. 當中易潔>靜
咁就唔記得咗了...都兩年前買

但你可以買時試開,睇下嘈唔嘈接唔接受到
同埋拎張a4紙吸感受吓(個陣個salas咁試俾我睇)
唔該巴打, 都係實地試用最穩陣
想問下大家裝修完有無搵公司清潔定自己做?有無做除甲醛?
我有
成3800蚊
但袋出黎0度數照噴
無,都係靠平時通風好啲
其實如果通風夠好, 例如多開窗之類, 好易就吹走晒啲VOC 或甲醛, 所以你可以諗諗係咪咁有必要除甲醛.

另外公司清潔除咗除甲醛仲有包幫你抹走啲裝修跡之類, 搵人搞之前問下佢地服務到咩程度先
好似叫康力

果時我搵自己個工人清潔ja
信佢好過出面d公司
另外比錢佢
唔係話日本運返黎(需然其實好多人會)不過想話佢賣貴咁多好似好唔底咁,始終香港鋪租咁貴,去呢啲潮店賣野一定預咗唔底
水波爐一定大,不過要小心打理,好易生銹同壞
水波爐啦,你要得微波功能就唔駛諗其他啦,一部搞掂晒
微波爐盡唔好用啦
我5年冇用喇
蒸爐係最好
同埋你預第時生小朋友都會日日蒸野食

焗爐睇你多唔多用,我自己就用氣炸鍋
唔駛預熱,食物又唔駛解涷直接放入去焗熟
好撚方便
我用多一塊隔油網,十零蚊塊,個零月換一次,好好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞