高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
BuiltInPro 其實OK
雖然之前比C FU老點我買錯左TGC 抽油煙機....結果BBE 無得換貨(因開左盒)
最終都係返TGC 買返另一個型號
同埋買個PANA記電磁爐都OK....雖然遲左一日送貨
服務算係咁...預你揀左返型號打價

不過BBE 我感覺麻麻, 因為某D SALES 睇你個款去serve你
可能我個樣生得後生...我同老婆睇緊都無人黎, 問完兩句又好似見我唔買野就去sell 其他客
另外幾個Sales都好D, 有問都無答既
你岩我都覺撞手神
我都係考慮依兩部,上網都唔覺有咩人比較兩部邊部好,純粹鐘意p記多過w
屋企主要焗麵包蛋糕為主
好少整蒸餸,煲湯用電磁爐同真空煲,覺得個蒸function係勁浪費水同電
其實本食譜都只係新買返黎睇過一次咁上緊,平時主要用黎蒸水蛋蒸魚蒸排骨多。
本身都揀SU300 (因為PANASONIC)
後尾睇返個散熱就買左CS2320
同事係依間買左,佢請左三日假自己係屋企鋪
煤氣熱水爐就最好 TGC 買, 但煮食爐就其它地方低至高檔都有好多選擇
Su300散熱又真係要預好多頂要預20cm,我未整廚櫃,仲plan緊
miele洗衣機保養4月到期
3000蚊3年 6000蚊8年
CS2320 左右預1-2CM, 頭頂要預5CM
我喺BBE買過一部whirlpool洗衣機 so far so good
但係BBE只可以俾cash
我見builtinpro可以用信用卡免手續費可以儲分
大家賣行貨既話我都係睇價錢做人
買過部洗衣機啦
我屋企部whirlpool洗衣機都係3千幾用咗2年
我都覺
咁續法不如用到壞買新機算
所以我打算雪櫃放廳
BBE 可以碌卡既 如果你本身打算分期其實會著數D
佢淨碌好似3% 連分期先5定6% 你可以CHECK下
其實dyson風扇係咪配合冷氣先舒服就入伙,想買啲無頁風扇,間屋靚啲,有無好推介,最緊要涼爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞