高質電器傢俬傢俱討論

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
真係完全一樣?巴打講多啲
我就上年頭買

換喉用左10000
煮食就6折買

煤氣爐就買左rjw150sfd
8500蚊

去下tgc睇下
有時會有promotes
好多冷氣都係oem 如果搵到心水試下去搵埋美的格力有無唔同型號但係功能外型一模一樣
除左pan記同日立仲有自己廠 好多一係賣一係係oem
白色家電呢一行真係無乜錢賺 鬥唔過支那牌子

其實咩牌子都假 變頻就一定易壞
我都係兩個人 但係都諗住買獨立式
座台放唔到鍋 鑊 好似美中不足
有地方可以嘅話裝煤氣公司乾衣機,夠力,二合一通常仲唔環保用好多電又易壞
日立大眼仔最正
我都用緊,覺得高貴啲high tech 啲
洗衣機點解無人推日立,跑車避震,又自我清洗功能好正,日本國內人都好多人用
係,我都用咗幾年,仲未壞,係換過一次皮帶,仲好平,用煤氣個成本仲平好多,二合一其實好易壞,同乾唔透
Blacklist啦,永遠無跟進㗎
Panasonic 係必然
same, 買前好好服務, 售後你要追到氣咳
都係實木門
正正常常
依家用緊風筒+吸塵機, 真係無投訢
點解諗佢係因為見佢個分解甲醛唔係困住佢地咁簡單, 佢有個Filter係可以無限分解, 唔似其他空氣清新機要換, 但聽落個冷暖風真係有啲雞肋夠位可能分開買兩部算
用緊草津,日本造,可以用13A
想問售後有啲咩要跟進?
唔係有咩問題都係搵返嗰間電器牌子?
想買set真皮餐椅
屋企用開原木 呢排wfh坐到pat pat痛

除咗歐化 有無其他舖頭可以介紹吓
有人無人講下浴室廁所?
浴缸 座廁 洗手盆想用Kohler...
水龍頭 浴缸龍頭花灑用hansgrohe

有人巴絲整過呢啲
好想整呢d, 香港有,但好貴,個設計師都同我講整埋呢d仲貴過個廚櫃。佢都無叫d客整好耐
可能自己淘寶落黎裝算真係窮
ching你預幾多位??我都想咁樣裝,係咪預番佢個size就夠?
想知大概個煤氣成本係?
正常頂櫃,加淘寶拉籃會平好多
幅圖個D類似panasonic廚櫃
極級貴,我都好想要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞