|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唔緊要啦,個正負皮都係裝飾黎姐
仲有一點...
會唔會仲係食電獸
想問墨西哥區,係咪用美區PAYPAL都得?
好像導入了PS5的全新技術「Tempest 3D AudioTech」,加深遊戲中音效所帶來的「觸控」感,其中技術的一環「觸覺反饋 Haptic feedback」,假設玩家開車在泥地行走時,就可透過手掣感受到行走緩慢的感覺。

咦咁似H_振動既
老任又用時光機抄人
最好揸手嘅係咪仲係gc手掣
Switch有咩代用手制推介?
剛剛試左澳服買2 game voucher
hk credit card (hang seng),澳paypal account is ok
個大A 制,打動作game 一流
姆指都係放係A上面, 郁動唔大,就按到B,Y,X
唔係Dreamcast手掣?
有冇試過2618-0513 哩個問題?
去eshop,download game 買game 冇事
情況係決定出發去人地個島就發生,已經reboot router,modem
但其他人可以join 我冇問題
用緊老電1000m,同ASUS 86u,同埋connection 係
nat B
有冇人解決方法?thanks

香港信用卡好似已經買唔到
請問有冇人試過將lite駁上電視玩?買唔到大機..
無,lite無tv out chip
快感換黎降GRADE,不過有時追到時間又可以去返S GRADE
https://news.livedoor.com/lite/article_detail_amp/18086770/
任天堂は増加しているSwitchの受注に対応するべく、製造元への発注量を20%増やしたようです。DigiTimesが2020年4月7日に有料購読会員向けに配信したニュースで伝えています。
已經用黎打SP2 三跑同普通油地, 冇乜大問題, 當然會有少量斷線情況, 但仲接受到
有冇巴打用緊Smt黎打機,係咪真係順?
以前用黎打SP2 三跑同普通油地, 冇乜大問題, 當然會有少量斷線情況, 但仲接受到
日森主機新品全線沽清
炒價都冇得食

估唔到有生之年可以見到呢個景象
同問,係咪只可以買墨西哥eshop points增值去買game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞