|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
非常用主機
如果你HK acc只係買單人plan就得HK acc可以玩,除非你買家庭plan add埋另外一個acc
Crysis出落switch會唔會爆炸

常用主機同非常用主機都只會係同一個acc
非常用主機就一定要上網先玩到,同埋兩部機無得同時玩
你指同一個ac轉地區?
Nso 跟ac, 買左就轉咩地區都用到,所以之前先可以轉區買券
我自己都有AB機,同一個買Game嘅Nintendo Acc
買咗Family Plan所以2個唔同User可以同時玩,同時連機
常用主機用另一個acc開game就可以
唔該巴打補充
Thanks 巴打. 咁其實我可以用同一個acc買NSO, 之後再轉地區買game. 唔使開多個acc, 對嗎?
Yes
咩黎
好懷疑NS 有無能力去運行呢隻Game!!

https://www.youtube.com/watch?v=GFkcUaN7bWk
駁電視應該得,手提玩應該會變xenoblade2
Bravely Default 2
個屍海一出就隨時變ppt
動森save未支援轉換到去第部機
我想係香港區E shop買卷,佢都係話我信用卡唔用得。轉左另一張都唔得,唔知咩料
一樣唔得
頂睇錯左
應該咁講會簡單啲 你喺大機玩ge save
係轉唔到落lite

如果你屋企人直接玩大機
就會玩番你喺大機個save
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞