|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

健身環組合
重新再入過張卡就得
https://www.horistore.com/products/detail/11

初音大制再販
借問聲有冇人知邊香港有冇舖頭會開訂,或者日本代購邊間可靠
睇埋下世代多唔多獨佔
如果好多PC都玩到既SWITCH+PC+PS5應該都夠
除非PS5出完好大問題如果唔係都唔會諗XB
亞洲地區冇計
PC Master Race
想問有冇人試過換sd卡,我張卡唔夠容量想換大卡,但經電腦copy完file去新卡之後,插入機都係顯示無法存取sd卡

而我個filecopy完落電腦會見到Nintendo入面contents個file有錯誤,唔知咩事
其實用電話卡插router share出黎係咪點改dmz 都係nat c
唔可以直接copy,要上eshop download
始終唔認為p5會上switch
除非真女5改口會出埋ps4
https://www.youtube.com/watch?v=0evb5nUAlog
有人將Xenogear 成個故事脈絡同背景拍左條成個鐘既片講解,
原來個故事背景咁複雜,唔怪得當年我係完全唔明發生緊乜事
一定唔會有,正傳依幾年睇落分得好清,persona一定PS,真女就老任
但P5S有switch 份喎, 咁P5上埋真係唔出
正傳
RPG玩法,正常頭身個D先叫正傳
所以唔好FF咁多,Switch一定唔會有P5
見佢任天堂個官網教人window咁做,比佢fake左
我都想問下
個acc轉左幾個服去dl野
轉左sd card後 需唔需要去番唔同既服去dl番 定直接可以係隻game個介面到選擇重開下載
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞