|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唯一問題係D-pad (有DIY fix但係用唔用就見仁見智)
咁良估點?叫實惠啲 如果香港有得好似日本咁自訂joy con就好
良值
想問下 我用自己user買左動森數位板
但係我響3部機都開過島 但係數位版應該只可以兩個人玩? 咁邊隻部機會入唔到?
有冇用家推介
我個Switch底座壞左(插主機叉唔到電,燈閃,插HDMI無反應)
邊度有底座買,原版定其他廠好
個parental control 唔記左個4個 digital pw 可以點算 又搵唔返之前個email😭 係咪要拎去整先得
個post推得好慢
開始有沉左既任post推返上黎
出隻動森就每日都開post屌稻草人買行貨狗源 笑人跟風
索尼奶撚埋bilibili RE3狗源冇人屌 FF7姜唔知乜撚冇人屌
笑撚死人

(deleted)
20萬人抽130部switch
瞓醒個post都冇乜郁過,可以選擇性無視到咁
好小事啫,繼續狙擊動森垃圾game
任豚罪行: 任豚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞