|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Mario RPG我只會認SQUARE嗰集同Story
請問FF7實體係咪狗源代理?
無用巴打有時間可以講多啲廠商嘅嘢,好有興趣知多啲
唔係,放心去買
唔該巴打
新光神話咩廠做?
FF7出左冇人再關注索尼奶共情況
無人再關注動森係垃圾game
FF7已經玩緊炒價
本嚟無諗住玩嘅
尋日玩住動森睇FF7 live
睇睇下都比個故事吸引左

索尼奶共情況我真係唔清楚
申:任豚
見好多人推介Pro Controller
price.com得返普通黑色同splatoon 2版
市面係咪冇大亂鬥同Xenoblade 2版㗎啦?
17年Switch 已經係無敵啦喎
隻GAME角色,故事,世界,音樂都做得好出色
RPG本身又係佢地強項玩落唔會覺得格格不入
白金等錢駛
想自己做埋publishing唔駛成世同人打工
咁SE都只係FF唔掂啫
隻FF7見到大家真係FF之後既劇情,
我真係費事出聲,
今時今日既FF team連寫一個完整既故事都做唔到,
你點會期望佢可以寫個魔改既FF7新故事?
有幾多人真係因為有玩過原版FF7而成為FF7 FANS呀
咪又係靠前傳後傳吸返黎
個故事再點魔改佢地都會受架啦因為都唔撚知原版講乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞