|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
so sad 咁惟有上網買
咩網有? 近排都想入返隻pro制打得舒服啲
有冇巴打未join switch family plan?
仲有4個位
TG: manwithfire
Amazon jp us都有
不過Xenoblade版千幾蚊
而家考慮緊ebay
p5叫無敵,咁真女神...
我成日都講ff去到6已經完左
時空穿梭機真係正到仆晒街 !
KH3個故真係1999 玩完都唔知up乜
不過dlc data戰gameplay仲keep到高水準 每場打完隻手仲震緊
P系列有得溝女即刻加10分
業界三巨頭,另外佢當年仲有一個賣點係新既光影效果,當年黎講d 畫面靚到痴線
我甚至乎覺得呢隻係超任最好玩嘅 game
想請問下switch 有無啲類似典型MMORPG咁既online game推介?

組隊升lv打副本個類
DQX, 不過block 海外IP
好想搵呢啲驚同朋友一齊玩

Thanks btw
Capcom真係痴左線
Remake 到下世

Capcom is working on a Resident Evil 4 remake
https://www.videogameschronicle.com/news/resident-evil-4-remake/
大把人買 唔re就真係痴左線
re埋5 可以再由頭出過xsx/ps5 remaster
跟住再出 remaster re
好想Chrono Trigger岀Remake/Remaster
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞