|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我想問我係網頁版eshop買左game,然後遊戲序號可唔可以送俾人入,
即係入落第二個帳號度

定要用amazon個種遊戲序號先得。。。
Port返360版過去
Mario有磨菇
磨菇又可以用黎揶揄支那人

我要支那人連Mario都無得玩
邊度
可以
有FF7好難唔過,不過XB仲小過3DS好慘
FF7日本首發先賣得70萬..仲少過DQ11...

當然你可以話一隻REMAKE一隻完全新作,不過開發費一定冇得比囉...
可能數位多
我等緊pc版 唔買住
Xenoblade 2 越玩越撚嬲,主角垃圾到

利申:已經當左動畫咁睇
好正呀xb2
玩到第幾章
第三章完
I'm taking a few weeks off to finish up my book and hang out with my daughter, then starting a new job reporting on video games at another outlet.

https://twitter.com/jasonschreier/status/1250801006461489155
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞