|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Switch U
舊xcom 2 定新驚?
新game,Xcom3出之前嘅奶粉作
Steam做緊半價預訂
話說搬返動森入system好似load得快過sd card

之前自動down咗去sd card
近期先有心機開始玩黃金國,感覺上正傳好玩啲
以switch嘅氣勢,你預等多4年至6年啦
唔係掛 咁大鑊
點樣玩唔到先
無鎖區,只係你新機唔係港服acc常用主機,唔可以用其他acc開佢啲game

如果係會唔同主機輪住玩嘅game,我會建議用你玩開嘅acc轉區買,咁就唔使特登set常用主機
但有啲位其實接唔埋,例如
借PO想問下
假如一隻GAME我買左歐洲版? 咁我開GAME係有中文既
我再買同一隻GAME既中文版/日文版 會唔會繼承個SAVE

買錯左歐版 想買返隻日本版收藏
Cooking Mama IP持有人Office Create:

Planet Entertainment社による「Cooking Mama: Cookstar」無断販売の件
http://www.ofcr.co.jp/ofcr/ImportantNotice_jp.html

Re: Unauthorized Release of Cooking Mama: Cookstar by Planet Entertainment LLC
http://www.ofcr.co.jp/ofcr/ImportantNotice_en.html

18年揾Planet開發Switch「Cooking Mama Cookstar」,但遊戲品質未如理想, Planet最後自把自為推出「Cooking Mama Cookstar」.

This was an unauthorized release in breach of Planet’s contract with Office Create.

無人期待聖劍傳說3?搵唔到eshop 有
24號有幾隻日系rpg
咁大粒花生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞