|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
屌,放到入車,去到比錢就過唔到
⋯⋯
實體先係狗源
數位版係直接畀錢老任
見唔到wor,明明轉咗香港同online plan
octopath上個月尾先減到21x
THANKS, 我開頭仲成日怕E SHOP 都會比代理搞埋添

依家佢鎖咗歐美區, 我先前買落GAME 送個D POINTS 未用哂
想問個新手問題,

我switch 有online plan account, 如果上網買左動森, 屋企人用同一部機用佢account 登入, 可以唔可以online 到, 同玩動森?
日、澳都係咁,有咩問題
咁遲先出
雖然係抵
但大部分玩家而家應該都揸住一手卷 (相信唔少人係動森出嗰時買咗卷)
佢ac冇買online plan連唔到上網,可以開同一部機其他ac買既game
你可以轉你個個人plan做家庭plan加佢入去
Online Plan 跟 A/C
同一機其他 A/C 都可以玩到動森,但動森限咗一機一島,兼且得島主可以推進度
明白,因條女要玩,但得我個account 同人夾左online plan,所以要問定先

btw, 島主係第一個既game玩既a/c?
係呀,pro手制我已經有 睇你地有無愛啦
試下用pc,網頁話手機有機會買唔到
買嚟儲,佢堆超任game都唔記得買咗幾多次唔會開嚟玩
港任仲有業務係香港做?

以為荒廢左~
等收貨
島主係第一個既game玩既a/c? Yes,應該係第一個入 game 嘅 A/C,不過你想轉應該可以 delete save 嘅 (講明先,我冇試過,唔肯定㗎)

不過巴打,呢啲情況我強烈建議你一係割愛俾部機女朋友玩住先
一係買多部俾佢玩算啦
手制好吸引
出面有d page識少少扮代表
以為代理係狗源就成個港任都係
其實人地港任係直屬日本總部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞