|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
唔關老唔老野化事,如果你睇開主角屈人機既動畫,玩呢隻你會燥到仆街
係成日cutscene贏你呢下仆街
想問下你地個account係用咩地區
一早買定日ser e shop卷點知港ser突然咁好死
期間限定嘢,仲唔上去港伏買返兩張平衡下心理
應該會買黎溝淡
其實條list多過4隻game想要
但係金幣到時就分2邊
除咗樂園之外好似冇咩嘢信唔過喎
2張卷買 XENOBLADE DEF ED / FIRE EMBLEM / 動森 邊2隻好.........
疊單一問

我已有動物無人島 仲有咩game 推介

同諗緊好冇買多兩張
Crysis Remastered - Official Teaser
https://www.youtube.com/watch?v=ZqBP3kXi9jM
Fire emblem唔好玩的?見評價不錯
咁我留到最後一日先買多兩張
好玩
好玩 但而家實體個價同張券差唔多
券換新驚抵玩啲
暗榮>笨大
想問多少少關於Account區域...
如果我有個HK account買左NSO, UK account 買game. 係咪HK同UK account可以上網玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞