|Switch機主討論(136)|

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
其實隻4 好唔好玩
好似無人講咁
有野問,點解網上swich online 玩孖寶賽車對戰成日斷線,router 用netgear orbi 50
貴左500yen
絕體絕命夠膽死賣4舊水
機套都冇得賣
Amazon仲有
有冇人知點買新出果隻overcook 2 gourmet edition ?
網上就話出左,但Eshop搵唔到到既?
我本身有overcook 2, 但係game 入面又買唔到dlc
岩岩出都幾多人傾
係幾好玩
但已經冇當年咁勁
隻妖錶1 同 4 日本版有無中文
請問遊戲既save係跟ac 定係跟遊戲機?
如果我玩super mario bro u deluxe
而家借緊人 switch玩 如果遲d買到機玩 有冇方法可以過save?
買online, 有cloud save
跟ac save係部機到
你可以係佢部機開一個你自己既ac玩
買左機之後可以成個ac連save過去新機到(不必須買online,cloud save)
唯一應該得動森不支援,佢話開發緊自己既過save方法
點解switch online 成日斷綫, 玩孖寶賽車成日斷嘅

用BB1000, Router 用Netgear Orbi 50
Router SET 咗
用和記+dlink都係斷到仆街
但同時間部ipad播緊片又無事
4有中文,唔肯定係咪全區
1無
我係用自己既ac玩呀
咁姐係如果我買左機之後 再買左game
入返我果個ac 就可以自動過到個save落新機到?
唔係自動,要用佢部機禁轉移ac
詳細你搵下官網/google下就搵到
近排買左隻火紋玩,想問仲有咩驚推介玩
封左塵好耐剩係買過2隻包黑食合集
Atlus放盤嗰幾年,印象中任天堂處於Wii U / 3DS初期蝕本期,任天堂咁多年嚟第一次財報赤字,衰過GameCube
而買Atlus,唔止要買Atlus自己,仲要食埋Atlus當時母公司嗰一大堆債務

所以任天堂唔積極爭取都唔係話理解唔到嘅
不過最後係咪話Atlus自己想過SEGA度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞